Kontiki Reizen | Advent in Zweden

Beleef een betoverende Adventstijd

Bekijk de website
Hotel Zweden, Zweden Kontiki Reizen

Beschrijving

"Beleef de betoverende Adventstijd in Kopenhagen in Denemarken en Malmö in Zweden!

In de gezellige straten van Kopenhagen en Malmö komt de magie van de Adventstijd tot leven. Overal schitteren fonkelende lichtjes, en de lucht is gevuld met de heerlijke geur van glühwein en warme chocolademelk. Wandel langs de sfeervolle kraampjes op de kerstmarkten, waar ambachtslieden hun prachtige handgemaakte spulletjes aanbieden. Proef de traditionele lekkernijen, zoals peperkoek en gebakken appels, die de winterse lucht vullen met heerlijke aroma's.

We logeren tijdens deze korte vakantie naar Zweden 2x op de boot van Travemünde naar Trelleborg en 1x op de boot van Trelleborg naar Rostock, dat is de boot van TT Line. In Malmö logeren we in een hotel in het centrum zodat we gezellig de stad in kunnen.

Bekijk de volledige rondreis op onze website.

Reisdata: 19 t/m 22 december 2024
Reisprijs: € 1275,- p.p.

* We zijn tijdens deze reis onderdeel van een grotere groep reizigers zonder verstandelijke beperking.
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image

Ervaringen van reisgenoten

Namens mijn zus en haar vriend meld ik dat ze ondanks dat het weer niet zo meezat een fantastische vakantie hebben gehad.Zeker door de goede zorgen van Anneke en Theo.Ook de communicatie met Kontikie was zeer goed.

-Goverdien van Bussel

De verzorging begon al eerder dan mijn reis! 10 daagse (1 tot 11 september 2021) Gran Canaria met reisbureau Vakantie en Zorg. Ik wil graag een hele positieve feetback geven over mijn ervaring van de ...
verzorging nog vóór mijn vakantie begonnen was! Tijdens de vakantie is deze altijd uitstekend. Voor mij werd, een paar weken voor de vakantie, de vakantie erg onzeker, ik zag het niet meer zitten, was erg moe en nerveus omdat ik onder andere zelf de koffer niet dicht kan krijgen. Ik heb contact opgenomen met Ingrid om de reis te annuleren en zij zei meteen "maar dit kan toch niet, dat iemand niet mee gaat om deze reden, u hoort nog van mij". Ingrid belde mij terug met het bericht dat Mieke, 1 van de begeleidsters, de morgen van vertrek naar mij toe komt om die koffer dicht te doen en zij gaat mee met de taxi die ik besproken heb naar het vliegveld. Ik heb het enorm gewaardeerd dat Ingrid meteen is gaan zoeken naar een oplossing zodat ik zonder zorgen mee heb kunnen gaan en doordat Mieke zich beschikbaar heeft gesteld om eerst naar mijn huis toe te komen om de koffer dicht te doen en deze mee te nemen naar beneden, buiten waar de taxi wachtte. Heel bijzonder! Ik wil via deze weg, Ingrid en Mieke, speciaal bedanken! Trijnie Muntinga-Harkema

-sandro speranzini

reizen voor ieder wat wils. Lekker naar de zon op Tenerife of juist iets heel anders dan anders een reis naar Kenia of IJsland. Gezellig in kleine groepjes. En wat kan er veel. Intensieve zorg bijna a ...
lles kan De prijzen zijn inclusief. Geen rekening achteraf. Alles zit er in je eten, drinken excursie. Het enige wat achteraf komt is een digitaal herrinerings boek. Leuk om nog eens na te genieten. Of familie en of vrienden te laten zien waar je geweest ben.

-linda boer

In de buurt kun je mooi vissen.

-Andrea Blom

Fijne winkel

-Anja Roodakker

Direct contact opnemen met Kontiki Reizen

Wij bieden je de mogelijkheid om kosteloos en zonder verplichtingen in contact te komen met deze aanbieder. Wij begrijpen hoe belangrijk het voor je is om ervoor te zorgen dat alles goed geregeld is tijdens je vakantie. Laat hier je gegevens achter en kies je gewenste contactmethode.

Jouw voordelen

Direct contact met de aanbieder van de vakantie.
Je ontvangt vrijblijvende informatie zonder enige verplichtingen.
Geen bemiddelingskosten, het is volledig gratis.

"Dit was een vakantie op een fantastische plek! Met dank aan de Aangepaste Vakantie Gids."

- Stephanie van Witzenburg

Ga je mee proeven van de heerlijke peperkoek?

Bekijk de website