Domein Polderwind

Vakanties zonder beperkingen

Bekijk de website
Hotel Zuienkerke, België

Beschrijving

Hotel Domein Polderwind is een ideale vakantieplaats. Jouw kans om te genieten met zorg! Op het domein vind je rust en ontspanning langs het water of in de binnentuin. Met ons A+ Toegankelijkheidslabel zijn we 100% rolstoelvriendelijk! Initiatief van Rode Kruis Vlaanderen.
Bekijk de website
  • placeholder image
  • placeholder image

Ervaringen van reisgenoten

Enkel een feestje in de locatie tov het hotel, mooie ligging, rustig en de ondergaande zon was prachtig. Het gebouw is goed uitgerust met een kleine keuken met verschillende frigo's en een vaatwasmachine. Ook is er een beamer.

-Cedric Everaert

Wij hadden een super verblijf in Domein Polderwind ! Héél vriendelijk , behulpzaam personeel, propere kamer , lekker eten en mooie omgeving !

-Betty Smet

Vriendelijk, behulpzaam, goede service en lekkere pannenkoeken

-Guy Ribbens

Dit hotel is goed aangepast voor verpleegkundigen die personen met een beperking moeten verzorgen maar slecht aangepast voor personen met een beperking zelf. Als je voortdurend hulp nodig hebt zit je ...
hier goed, maar ben je gewoon om met hulpmiddelen thuis zelfstandig je plan te trekken dan zit je hier verkeerd. Zo zijn er bv. wel enkele kamers met een plafondlift maar die kan je enkel op en neer en niet zijwaarts bedienen: hoe verzin je dit in hemelsnaam! Je kan dus vanuit de rolstoel wel wat in de lucht bengelen maar je zelfstandig naar toilet of douche verplaatsen is onmogelijk. Ondanks de aanpassingen moet je dus toch assistentie meenemen terwijl het toch de essentie is dat je op vakantie zelfstandig kan zijn net als thuis. Volkomen onbegrijpelijk dat dit de hoogste toegankelijkheidsscore krijgt.

-Rik Huys

Aangenaam verlof beleefd voor herhaling vatbaar

-rudi janssen