Paardrijvakantie Woudenberg - Nederland - Buitenhof Reizen

6-DAAGSE PAARDRIJVAKANTIE

Bekijk de website
Groepsaccommodatie Woudenberg, Nederland Stichting Het Buitenhof

Beschrijving

Wil je leren paardrijden of wil je weten hoe je een pony het beste kan verzorgen maar wil je daarnaast ook lekker zwemmen, leuke uitstapjes maken, films kijken etc.? Ga dan met ons mee naar de manage in Woudenberg en geniet van een hele week tussen de paarden in een mooie omgeving!

Manege Groenewoude
Faciliteiten
We slapen op de manege tussen de paarden, prachtig landelijk gelegen en we krijgen heerlijke maaltijden en snacks aangeboden. Hier hoeven ons hier geen seconde te vervelen!

Kamers
De kamers zijn ingericht met twee aparte bedden, tv en er is de mogelijkheid tot het gebruik van Wi-Fi. Er is een slaapkamer met 4 stapelbedden. Deze kamer gebruiken we als driepersoonskamer of in uitzonderlijke gevallen als vierpersoonskamer.

Locatie
Woudenberg ligt dicht in de buurt van bezienswaardigheden als de Pyramide van Austerlitz en de Grebbellinie, ook zijn leuke plaatsen als Zeist en Amersfoort niet ver weg. Maar bovenal is dit bij uitstek een plek waar jouw hart als paardenliefhebber sneller van gaat kloppen!

Wat gaan we zeker doen:
Paardrijlessen: We gaan 2x per dag paardrijden, variërend tussen dressuur/springen/cross/buitenrijden en bosritten. Uiteraard worden alle lessen aangepast aan het niveau van de deelnemers.

Paarden verzorgen: Het verzorgen van de paarden is een leuk maar ook een belangrijk onderdeel van deze paardrijvakantie!

Zwemmen: Bij mooi weer kunnen we gaan zwemmen in het dichtbij gelegen Henschotermeer of er wordt een zwembad gemaakt op de manege van strobalen!

Nog veel meer: Ook in en rondom de manege hoeven we ons niet te vervelen. Zo kunnen we filmavonden organiseren of spelletjes doen maar we kunnen ook de pyramide van Austerlitz bezoeken.

Deze paardrijvakantie wordt op meerdere data in 2023 aangeboden. Kijk op onze website www.buitenhofreizen.nl voor de meest actuele informatie en data.
Bekijk de website Contact met aanbieder
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image

Ervaringen van reisgenoten

Ik heb weer een geweldig leuke vakantie gehad bij manege Groenewoude in Woudenberg. Elke dag activiteiten met de paarden en een superleuke groep en de begeleiding waren toppers!

-Kyra

Ik vond het een hele leuke vakantie, en ik wil volgend jaar daar weer naar toe. Ik vond het het heel leuk vooral de paarden. Ze hebben daar heel veel verschillende paarden. Ik vond het eten ook lekker.

-Mandy

Goed, gezellig. De binnenkomst was zo leuk! Ik kende de mensen niet zo goed maar die leerde je later wel kennen. Ik heb met de menkar gereden en mocht zelf sturen, dat was een leerzame dag! Veel met de paarden heen en weer geweest, dat vond ik erg leuk. Meegelopen met de paarden om anderen te helpen.

-Henk

Direct contact opnemen met Stichting Het Buitenhof

Wij bieden je de mogelijkheid om kosteloos en zonder verplichtingen in contact te komen met deze aanbieder. Wij begrijpen hoe belangrijk het voor je is om ervoor te zorgen dat alles goed geregeld is tijdens je vakantie. Laat hier je gegevens achter en kies je gewenste contactmethode.

Jouw voordelen

Direct contact met de aanbieder van de vakantie.
Je ontvangt vrijblijvende informatie zonder enige verplichtingen.
Geen bemiddelingskosten, het is volledig gratis.

"Dit was een vakantie op een fantastische plek! Met dank aan de Aangepaste Vakantie Gids."

- Stephanie van Witzenburg

Onvergetelijke begeleide vakanties in binnen- en buitenland voor (jong)volwassenen met een verstandelijke beperking

Bekijk de website