Dolphin Suites - Curaçao Jongeren - MundoRado Reizen

9-DAAGSE VLIEGREIS - WILLEMSTAD - CURACAO - 01-09-2023

Bekijk de website
Hotel Willemstad, Curaçao Stichting Het Buitenhof

Beschrijving

Wuivende palmbomen, parelwitte stranden, kleurige huizen, opzwepende muziek: Curaçao is de perfecte vakantiebestemming voor een zonvakantie in het Caribisch gebied. Met KLM vliegen we rechtstreeks vanuit Amsterdam in ruim 9 uur naar dit heerlijke eiland.

Curaçao ligt in het zuidelijke Caribisch gebied en behoort tot de Benedenwindse Eilanden, samen met Bonaire en Aruba. Curaçao heeft meer dan 35 stranden en baaien.

Curaçao is meer dan alleen maar zon, zee en strand. De hoofdstad Willemstad is een kleurrijke stad, waar je goed kunt winkelen, een terrasje kan pakken, maar ook bezienswaardigheden uit de koloniale tijd terug ziet.

En niet te vergeten: op Curaçao kan je heerlijk uitgaan! Het bekendste strand van het eiland is Mambo Beach. 's avonds is dit dé plek om uit te gaan en te feesten. Laat dit nu vlakbij ons hotel zijn!
Bekijk de website
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image

Ervaringen van reisgenoten

"We hebben super genoten was geweldig Leuke groep mensen .super fijn dat je ook dingen ook alleen mag doen .groep grote was prima"

-Daja

-

-

MundoRado Reizen is specialist in aangepaste vakanties en organiseert begeleide groepsreizen voor reislustige mensen (vanaf 18 jaar) met een lichamelijke beperking, een mobiliteitsbeperking en/of niet-aangeboren hersenletsel.

Bekijk de website