Vakantiepark Het Timmerholt

Verblijf midden in wat Drenthe u biedt!

Vakantiewoning - Bungalow Westerbork, Nederland Vakantiepark Het Timmerholt

Beschrijving

Midden in het schitterende Drentse landschap ligt Vakantiepark "Het Timmerholt". Een ruim opgezet park, waar de meeste huizen vrijstaand zijn en een heerlijke afgescheiden tuin hebben. Het park is gelegen rondom een eigen, zeer visrijk meer. Wandelen en fietsen kunt u direct vanaf het vakantiepark. Zelfs de stad Groningen rijdt u in ongeveer een half uur aan. Rust, ruimte, natuur gecombineerd met beleving en comfort dat is wat wij u te bieden hebben. Vakantiepark Het Timmerholt biedt u luxe landhuizen vanaf 2 personen, met en zonder "eigen" sauna.Voor de ultieme beleving bieden we zelfs 5 sterren wellness huizen, waar u naast de sauna ook een "eigen" zonnebank en buitenspa (jacuzzi) ter beschikking hebt. ( 6 of 8 persoons huizen)Het Timmerholt biedt u tevens geschakelde bungalows. De twee variaties hierin zijn onze twee-persoons studio (TB2) en onze 4 persoons bungalow (TB 4) , die eventueel uit te breiden zijn, door het plaatsen van een logeerbed, tot 5 personen.Uniek op het park zijn de groepsbungalows (TV12 en TB20), waar u zelfs met gezelschappen (tot max. 25 personen) kunt verblijven. Binnen alle categorieën verblijfsaccommodatie biedt het park ook aangepaste huizen, welke in meer of mindere mate aanpassingen en/of faciliteiten hebben voor mensen die slecht ter been zijn of een lichamelijke handicap hebben. Op het park zijn zelfs vakantiehuizen die standaard een hoog/laag bed bieden en/of meerdere faciliteiten voor minder valide. Vakantie voor iedereen is het motto dat wij hoog in het vaandel hebben!
Bekijk de website
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image

Ervaringen van reisgenoten

Rust, enige wat ik kan zeggen. We zijn 4 dagen geweest en 4 dagen pure rust. Elke avond in de jacuzzi geweest. Wakker worden aan het water. Niet veel gevangen maar wel plezier gehad. Mooie huis, netje ...
s en verzorgde uitstraling. Huisje van ons had een sauna en jacuzzi. (Niet elke woning heeft dat) vriendelijke mensen bij de receptie nemen de tijd voor je. Wij waren met zijn 4ren. 6 bedden, van elkaar af te halen. Alle bedden zijn voorzien van bed linnen, deken en een kussen. Wij hadden onze eigen mee en gebruikt . Mooi weer gehad. Daar heeft helaas niemand wat over te zeggen. 1 dag mot regen gehad maar dat mag de pret niet drukken. Ze hebben geen eigen restaurant meer. De Brombeer was paar jaar geleden op het park te vinden maar die is niet meer aanwezig. Grote speelplaats voor de kinderen, midgetgolf baan is netjes en verzorgd. Kortom wij gaan hier volgend jaar weer heen. Hopelijk vangen we wat meer nu.

-RC ASSEN (RC-Assen)

Het park gaat erg achteruit. Schoonmaak is zeer slecht. Bloedsporen van vliegen aan de muur, al weken niet schoongemaakt onder de bedden en het huisje stonk van binnen vreselijk. Haren hingen aan de ...
trap en kit randen in de badkamer zaten ook onder het haar. Animatie team was er niet meer en aan horeca is er ook niets meer. Onderhoud aan de huisjes lijkt ook niet meer te gebeuren. Jammer. Voor vissen leuk, maar je moet er verder niets van verwachten.

-Tirza Willemsen

vier dagen vissen en absoluut geen vangst!! Ik ging dieper ((fishfinder)) op de derde dag 🤔heel weinig vissen daar!!!.....de huizen zijn vies en ruiken naar sigaretten🚬🚬🚬 ... ik was er vo ...
or de derde keer en voor de vorige keer... 🥱 Voor het geld kun je iets beters kiezen om te vissen

-Milan Kalata

Geweldige plek om Nederlands te studeren. Dichtbij het dorp en erg rustig. De lessen in het naastgelegen huis zijn een gemak. Nederlandse SummerSchool is geweldig!

-Evely de Lima

Ontzettend mooi en groen park. Alleen jammer dat de schoonmaak van het huisje erg slecht was. Ook was de steiger erg slecht onderhouden.

-Nyx Schie