Vakantiepark Het Timmerholt

Verblijf midden in wat Drenthe u biedt!

Vakantiewoning - Bungalow Westerbork, Nederland Vakantiepark Het Timmerholt

Beschrijving

Midden in het schitterende Drentse landschap ligt Vakantiepark "Het Timmerholt". Een ruim opgezet park, waar de meeste huizen vrijstaand zijn en een heerlijke afgescheiden tuin hebben. Het park is gelegen rondom een eigen, zeer visrijk meer. Wandelen en fietsen kunt u direct vanaf het vakantiepark. Zelfs de stad Groningen rijdt u in ongeveer een half uur aan. Rust, ruimte, natuur gecombineerd met beleving en comfort dat is wat wij u te bieden hebben. Vakantiepark Het Timmerholt biedt u luxe landhuizen vanaf 2 personen, met en zonder "eigen" sauna.Voor de ultieme beleving bieden we zelfs 5 sterren wellness huizen, waar u naast de sauna ook een "eigen" zonnebank en buitenspa (jacuzzi) ter beschikking hebt. ( 6 of 8 persoons huizen)Het Timmerholt biedt u tevens geschakelde bungalows. De twee variaties hierin zijn onze twee-persoons studio (TB2) en onze 4 persoons bungalow (TB 4) , die eventueel uit te breiden zijn, door het plaatsen van een logeerbed, tot 5 personen.Uniek op het park zijn de groepsbungalows (TV12 en TB20), waar u zelfs met gezelschappen (tot max. 25 personen) kunt verblijven. Binnen alle categorieën verblijfsaccommodatie biedt het park ook aangepaste huizen, welke in meer of mindere mate aanpassingen en/of faciliteiten hebben voor mensen die slecht ter been zijn of een lichamelijke handicap hebben. Op het park zijn zelfs vakantiehuizen die standaard een hoog/laag bed bieden en/of meerdere faciliteiten voor minder valide. Vakantie voor iedereen is het motto dat wij hoog in het vaandel hebben!
Bekijk de website
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image

Ervaringen van reisgenoten

Zeer rustig park..je hoort alleen vogels..Heerlijk om te vissen.

-Tini De Wijs

We hebben op dit park heerlijk genoten we zaten in huisje 140 mooi huisje goede vis plek we komen zeker terug

-Agnes Brondgeest

Om te vissen op witvis kun je hier beter niet komen vanwege de vele aalscholvers. 3 dagen met maïs gevist en nog geen 1 x beet gehad. Huisjes zijn leuk en comfortabel met alles erop en eraan.

-Tom

Een rustig en mooi gelegen kleiner vakantiepark in Westerbork.

-John Oosse

Wat een ontzettend slecht park. Als ze dat luxe noemen doen ze echt wat verkeerd. Oude verslete meubels..spekgladde stijger waarbij ook nog is gaten zitten of losse planken. Lampen aan tyrips . Vieze ...
ramen. Etc Na gesprek met de receptie werd ik afgewimpeld onder het mom dat niet zo moet zeuren en ze niks konden doen En dat noemen ze dan ook nog geschikt voor mindervalide ..

-Kimjohanna Leijdekkers