Theaterhotel Venlo

Stijlvol en onbeperkt genieten in hartje Venlo

Bekijk de website
Hotel Venlo, Nederland

Beschrijving

Theaterhotel Venlo is een hotel in de stad Venlo. Alle kamers zijn ruim en comfortabel. Onze mindervalide kamers zijn volledig ingericht voor gasten met een lichamelijke beperking en voorzien van hulpmiddelen.

Ontdek onze kamers & suites van het Theaterhotel Venlo. Geniet van de rust en de stilte midden in het bruisende stadsleven. Wij bieden u de ruime keuze uit een drietal soorten kamers en suites, voorzien van alle luxe die u zich kunt wensen.

Alle kamers hebben viersterren services en zijn gloednieuw. Het ontbijt is bij de prijs inbegrepen. In het Theaterhotel Venlo is het goed toeven. De 42 stijlvolle en luxe kamers zijn verspreid over twee etages. De kamers kijken uit op het eeuwenoude, vrijstaande stadhuis in renaissancestijl uit 1597 of op het aan de Maas gelegen poppodium Grenswerk, gebouwd in historische pakhuisstijl. Méér in het hart van stad kan een hotel niet liggen. Onze Mindervalide Deluxe kamers zijn luxe, ruime en moderne kamers en speciaal ingericht voor gasten met een lichamelijke beperking. De badkamer heeft een ruime douche met een mobiele, ergonomische in hoogte verstelbare douchestoel, wandbeugels, een aangepaste toilet met beugels en een verlaagde wastafel met verstelbare spiegel, föhn en diverse verzorgingsproducten.

Daarnaast biedt Theaterhotel Venlo, in samenwerking met Zorglabel ZorgeAn (voorheen Zorgcoöperatie MenZZorg), zorg op maat voor gasten die persoonlijke verzorging en/of verpleging thuis of instelling nodig hebben. Zo geven we ook de hulpbehoevende gasten de mogelijkheid om op vakantie te gaan of een voorstelling te bezoeken in de regio Venlo.
Bekijk de website
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image

Ervaringen van reisgenoten

Hier 3 nachten geslapen. Locatie aan de markt. Kamers keurig en niet te krap. Tv deed wat moeilijk met menu, maar die is er toch alleen voor het ochtendnieuws wat mij betreft.

-Jan van Eck

Zeer goed hotel! Kamer zijn zeer netjes verzorgd en schoon.

-rene wolswinkel

Top de combinatie van eten, theater en slapen. Gezellig personeel, we komen zeker terug!

-Bettina van BLITTERSWIJK

Mooie Theater, verblijf is prima en het eten is goed!

-Corina Van Kampen

Fijne bedden goed verzorgd.

-Boertien Erik