VZ-Zorgvakanties | Volg de Hunebed Highway

Kleinschalige aangepaste groepsreis

Groepsaccommodatie Valthermond, Nederland Reisburo Vakantie & Zorg

Beschrijving

Drenthe kennen we allemaal van de heide, de schaapskuddes en natuurlijk het Noorder Dierenpark, maar Drenthe heeft er niet zo lang geleden een belangrijke attractie bijgekregen.....De Hunebed Highway!

De Hunebed Highway voert niet alleen langs de verschillende hunebedden, maar verbind ook een aantal authentieke Drentse dorpjes. In Emmen vond je vroeger het Noorder Dierenpark, tegenwoordig Wildlands, en nadat de dieren verhuisd zijn is het Noorder Dierenpark omgebouwd tot een prachtig stadspark waar je veel van de contouren van het voormalig dierenpark nog kunt herkennen.

Accommodatie
Vakantie appartementen 'Blijf nog Even' biedt een volledig aangepast groepshuis voor maximaal 10 personen. In de gezellige ruime woonkamer is het heerlijk televisiekijken of een spelletje spelen en als het mooi weer is rijd je zo het terras op.

Het huis beschikt over zes slaapkamers met zes hoog/laag bedden, een passieve tillift en uiteraard twee aangepaste badkamers. In de badkamer zijn de toiletten verhoogd en beschikt de badkamer ook een douchestoel en handgrepen.

Programma
Drenthe beleven dat is wat we gaan doen deze week. We bezoeken het Veenpark en Wildlands, ontdekken de geschiedenis van de Hunebedden, proberen het Noorder Dierenpark terug te vinden in het Rensenpark en gaan naar museumdorp Orvelte.

Reisdata: 30 september t/m 7 oktober 2022
Reisprijs: vanaf € 1.379,-- p.p.
Bekijk de website
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image

Ervaringen van reisgenoten

De verzorging begon al eerder dan mijn reis! 10 daagse (1 tot 11 september 2021) Gran Canaria met reisbureau Vakantie en Zorg. Ik wil graag een hele positieve feetback geven over mijn ervaring van de ...
verzorging nog vóór mijn vakantie begonnen was! Tijdens de vakantie is deze altijd uitstekend. Voor mij werd, een paar weken voor de vakantie, de vakantie erg onzeker, ik zag het niet meer zitten, was erg moe en nerveus omdat ik onder andere zelf de koffer niet dicht kan krijgen. Ik heb contact opgenomen met Ingrid om de reis te annuleren en zij zei meteen "maar dit kan toch niet, dat iemand niet mee gaat om deze reden, u hoort nog van mij". Ingrid belde mij terug met het bericht dat Mieke, 1 van de begeleidsters, de morgen van vertrek naar mij toe komt om die koffer dicht te doen en zij gaat mee met de taxi die ik besproken heb naar het vliegveld. Ik heb het enorm gewaardeerd dat Ingrid meteen is gaan zoeken naar een oplossing zodat ik zonder zorgen mee heb kunnen gaan en doordat Mieke zich beschikbaar heeft gesteld om eerst naar mijn huis toe te komen om de koffer dicht te doen en deze mee te nemen naar beneden, buiten waar de taxi wachtte. Heel bijzonder! Ik wil via deze weg, Ingrid en Mieke, speciaal bedanken! Trijnie Muntinga-Harkema

-sandro speranzini

reizen voor ieder wat wils. Lekker naar de zon op Tenerife of juist iets heel anders dan anders een reis naar Kenia of IJsland. Gezellig in kleine groepjes. En wat kan er veel. Intensieve zorg bijna a ...
lles kan De prijzen zijn inclusief. Geen rekening achteraf. Alles zit er in je eten, drinken excursie. Het enige wat achteraf komt is een digitaal herrinerings boek. Leuk om nog eens na te genieten. Of familie en of vrienden te laten zien waar je geweest ben.

-linda boer

Zeer goed georganiseerde zorgvakanties, waarbij een rolstoel en zorg nooit een probleem zijn.

-Ingrid Roelofs

In de buurt kun je mooi vissen.

-Andrea Blom

Fijne winkel

-Anja Roodakker

Drenthe, het land van Bartje en Hunebedden