Valkenburg - Nederland - Buitenhof Reizen

8-DAAGSE GROTE BUSREIS - VALKENBURG - NEDERLAND - 19-06-2023

Bekijk de website
Hotel Valkenburg, Nederland Stichting Het Buitenhof

Beschrijving

Het gezellige Valkenburg in Zuid-Limburg heeft een oud centrum boordevol winkeltjes en terrasjes. Het hoogste punt van Nederland: de top van de Vaalserberg, ligt dichtbij, evenals de bourgondische stad Maastricht. Vlakbij de top ligt ook het Drielandenpunt, waar België, Duitsland en Nederland samenkomen.

Hotel Schaepkens van St. Fijt
Dit fijne 3-sterren hotel ligt op loopafstand van het centrum van Valkenburg aan de Geul. Het hotel staat bekend om haar gezelligheid. Er zijn ’s avonds vaak live optredens van artiesten.

Faciliteiten
Ontbijt en diner gebruiken we in het restaurant. Voor de lunch nemen we een lunchpakket mee of we lunchen ergens onderweg. Er is een restaurant, gezellige bar en receptie in het hotel. Daarnaast is er aan de voor- en achterkant een grote tuin met lekkere stoelen.

Kamers
Je verblijft in 2- en 3-persoonskamers met telefoon, tv en een badkamer met bad en/ of douche en toilet. Er is een lift.

Wat gaan we zeker doen:
Genieten van live optredens van artiesten: Op vrijdag, zaterdag, zondag en dinsdagavond genieten we van feestelijke avonden met live muziek.

Bezoek aan Drielandenpunt: Op deze bijzondere plek komen de landen Duitsland, België en Nederland samen. Het is tevens het hoogste punt van Nederland!

Heerlijke boottocht: In Maastricht stappen we aan boord en maken we een mooie rondvaart over de Maas.

Dag (deel) rust: Op deze reis wisselen we activiteiten af met een dag(deel) rust.
Bekijk de website
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image

Ervaringen van reisgenoten

"Het was een mooie vakantie in Valkenburg. Het was een mooi hotel met een zwembad. Ik vond de uitstapjes en activiteiten heel leuk, de boot in Maastricht vond ik het mooist. De muziek 's avonds in het hotel was heel gezellig. We hebben de polonaise gedaan. De begeleiding was heel goed en de groep was leuk. We hebben mooi weer gehad. "

-Els

"Ik heb het heel leuk gehad! Leuke en vriendelijke begeleiding. Tot de volgende keer!"

-Geertje

"Mijn vakantie was fantastisch! Ik heb er van genoten samen met de medereizigers en de begeleiders van het Buitenhof. Volgend jaar ga ik hier zeker weer naar toe. Ontzettend bedankt. "

-Alexander

Onvergetelijke begeleide vakanties in binnen- en buitenland voor (jong)volwassenen met een verstandelijke beperking

Bekijk de website