Bed & Breakfast Lentemaheerd

Ontdek verrassend Noord-Groningen

Bed & Breakfast Uithuizermeeden, Nederland V.O.F. LENTEMAHEERD

Beschrijving

Waar wordt het ’s nachts nog echt donker? Hoe stil Groningen kan zijn ervaar je op de Lentemaheerd, onze comfortabele B&B in het noorden van de provincie. Bij ons vind je een gezellige sfeer waarin je met volle teugen van de rust en ruimte kan genieten.

Lekker geslapen in een van onze goede bedden? In de ochtend staat er een uitgebreid ontbijt klaar. Of juist heel bescheiden, als je dat liever hebt. Op de Lentemaheerd proberen we verspilling tegen te gaan. En ’s avonds dan? Natuurlijk kan je lekker uit eten gaan, maar onze gasten mogen ook vrij gebruikmaken van de gemeenschappelijke keuken. Zelfgemaakt eten is immers vaak net zo lekker en gezellig. Iets waar we trots op zijn: onze B&B is rolstoeltoegankelijk en heeft sanitair voor mindervaliden. We zorgen er graag voor dat iedereen zich welkom voelt.

Onze B&B begon jaren geleden als nevenactiviteit naast ons agrarisch bedrijf. Langzamerhand zijn we ons steeds meer gaan richten op onze gasten. Desondanks vertellen we nog steeds graag het verhaal van de agrarische sector en het leven in de provincie Groningen. Dat proef je niet alleen op de Lentemaheerd, maar ook in de omgeving. Stap op de fiets en je rijdt door het agrarische landschap dat gekleurd wordt door de verschillende gewassen, zoals bloeiende aardappelvelden. De wuivende graanvelden kleuren prachtig mee met de seizoenen, van frisgroen tot goudgeel.

 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image

Ervaringen van reisgenoten

Net terug van twee weken op deze leuke camping. Het is echt een paradijsje! Schoon sanitair en mooie ruime camping plekken! Lekkere broodjes bij het ontbijt en je kunt ook een ontbijtmand bestellen, m ...
et alles erop en eraan. Voor kinderen is hier niet veel te doen, ze hebben echter wel een grote schuur waar skelters en fietsjes staan die kinderen kunnen gebruiken, en waar je je eigen fiets kunt stallen. De mensen zijn vriendelijk en we kregen af en toe bezoek van de camping hond, de blonde labrador Fire. Die goeie oude lobbes vindt het bij de camping gasten erg gezellig. Kortom, een gemoedelijke camping met een relaxte uitstraling. Wij vonden het heerlijk!

-Gerry Zant

Een heerlijke rustige plek in het hoge noorden .Een fijne en zeer schone camping. Ook de mensen die de camping runnen zijn vriendelijk,zakelijk en gastvrij. Kortom een prima wk om te vertoeven.

-Hilbrand Meijer

Uitstekend verzorgde camping met oog voor detail. Ook eindelijk eens een camping die niet alleen honden toelaat, maar er ook een wandelgebied voor aangelegd heeft met spannende paden. Prima accommodat ...
ie voor fietskampeerders met warme huiskamer plus keuken. Aanrader voor iedereen die noordoost Groningen wil ontdekken - wat de moeite waard is!

-Dienke Cazemier

Leuke camping, prima sanitair. De locatie die moet je zelf eens ervaren qua omgeving.

-Robèr Snoek

Wij hebben 4 nachten op deze mooie camping gestaan. Alles is eigenlijk mooi, keurig schoon sanitair, broodjes service, mooie plaatsen. Je kunt er heerlijk fietsen in de omgeving. Jammer dat er geen re ...
staurant vlakbij is. Maar qua camping een dikke duim! 👍🏼

-Carla

Rolstoelvriendelijke Bed en Breakfast Lentemaheerd met aangepaste badkamers