Artiestenreis Turkije - Alanya - Buitenhof Reizen

8-DAAGSE MUZIEKREIS - 31-10-2023

Beschrijving

Dit jaar gaan we natuurlijk weer meezingen met Nederlandse artiesten. Dit keer reizen we af naar Turkije. Het beloofd net als voorgaande jaren weer een groot feest te worden!

Vorig jaar kwamen er wel 35 artiesten optreden en waren onder andere Wolter Kroes, Monique Smit en René Leblanc van de partij. Op het moment wordt er nog hard gewerkt aan het programma dus wie er op komen treden, dat kunnen we nog niet zeggen. Wél kunnen we je beloven dat we elke avond zullen genieten van spettende optredens van Nederlandse zangers. Als we weten welke artiesten op komen treden, dan zullen we het hier vermelden.

Gedurende de dag wordt er in het hotel van alles georganiseerd dus we hoeven ons geen moment te vervelen!


Long Beach Resort & Spa Deluxe
We verblijven in een heerlijk 5* resort op basis van all-inclusive, het hotel beschikt over vele faciliteiten en het vriendelijk personeel doet er alles aan om jou een vergetelijke vakantie te bezorgen.

Faciliteiten
Binnen de muren van dit luxe hotel hoeven we ons geen moment te vervelen. We kunnen winkelen (tegen betaling) in diverse winkeltjes en voor de maaltijden hebben we de keuze uit het buffetrestaurant of 3 á-la-carte restaurants. Voor een drankje en een snackje kunnen we terecht bij een van de 12 bars die verspreid liggen over het hotel.
Lekker luieren doen we heerlijk op een ligbedje aan een van de 3 zwembaden of we wandelen even naar het privéstrand. Ontspannen in de sauna of genieten van een Turks bad behoort ook tot de mogelijkheden. Liever wat actievers? Dan kun je een kijkje nemen in het aquapark wat beschikt over glijbanen. Ook kunnen we een potje darten of tafeltennissen.

Wat gaan we zeker doen:
Dansen tijdens de optredens van Nederlandse zangers: het dak gaat er elke avond goed af! We dansen en swingen er op los. Als we de tekst kennen, zingen we uit volle borst mee!

Lekker eten: bij vakantie hoort lekker eten natuurlijk. We nemen het ervan!

Shoppen in de kleurrijke bazaars: de mooiste souvenirs zijn natuurlijk te vinden op de kleurrijke bazaars waar Turkije om bekend staat.

Onderstaande foto's zijn genomen op een artiestenreis die vorig jaar heeft plaatsgevonden. Het is niet gegarandeerd dat deze artiesten ook deze vakantie aanwezig zullen zijn.


Bekijk de website
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image

Onvergetelijke begeleide vakanties in binnen- en buitenland voor (jong)volwassenen met een verstandelijke beperking

Bekijk de website