Aura Hotel Timmerdorfer Strand

Willkommen daheim im AURA-Hotel!

Hotel Timmendorfer Strand, Duitsland Aura Hotel Timmerdorfer Strand

Beschrijving

Uit eigen ervaring weten we dat vooral slechtzienden en blinden een familiaire sfeer waarderen. Dit is precies wat u bij ons vindt. Verheug u op een plek die volledig is aangepast aan uw behoeften! Natuurlijk zijn ook uw familieleden, vrienden of metgezellen van harte welkom! Hetzelfde geldt voor blindengeleidehonden. Strandstoelen voor het hotel in de zomer. We hebben aan alles gedacht! Bijvoorbeeld braille en grote letters en richtlijnen die uw reis door ons huis makkelijker maken. U zoekt tevergeefs naar obstakels - in welke vorm dan ook - bij ons. Bij ons vindt u slechts één ding: veel ontspanning!
Bekijk de website
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image

Ervaringen van reisgenoten

Hoewel het hotel in een renovatiefase zit, is alles nog heel mooi en gezellig. De kamers zijn nog niet klaar, maar de ontbijtruimtes zijn prachtig en er is een superlekker ontbijt met een heel leuk te ...
am dat altijd vriendelijk en hoffelijk is. We zijn blij dat we er zoals elk jaar weer op vakantie konden. Op dit punt veel dank aan het eersteklas team!

-Afsaneh Riebe

Het hotel wordt momenteel gerenoveerd. De kamer waarin ik zat was een beetje vervallen, bijvoorbeeld vlekken op de muren, we vonden een dame achter de kachel in de badkamer, de spiegel in de kamer wa ...
s gebarsten. Het bed was prima, alleen de kussens waren wat klein. De ontbijtzaal zag er daarentegen goed uit, het buffet had alles wat bij een ontbijt hoort.

-Daniel Müller

Was geweldig en het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam.

-Christoph Oltmanns

Alles primavera🤩

-Patricia Mück

De locatie van het hotel, het personeel en het eten - allemaal uitstekend. Onklopbare prijs-kwaliteitverhouding. Graag weer :)

-Susanne Konrad