Kunuku Aqua Resort - Curaçao Jongeren - Buitenhof Reizen

10-DAAGSE VLIEGREIS - JONGERENVAKANTIE - 08-05-2023

Bekijk de website
Hotel Tera Korá, Curaçao Stichting Het Buitenhof

Beschrijving

Wie Curaçao zegt, zegt witte stranden, gekleurde huizen en een strakblauwe zee! Hier kun je al snorkelend de prachtige onderwaterwereld leren kennen. In Willemstad gaan we de échte Caribische sfeer proeven. Natuurlijk gaan we ook dansen in de meest waanzinnige clubs van het eiland. Reis je met ons mee?

Kunuku Aqua Resort
De Caribische kleurrijke kamers passen helemaal in de tropische omgeving. Een vakantie in Kunuku staat in het teken van genieten. Het resort heeft een tropische tuin en ademt daardoor Caribische sferen!

Faciliteiten
Het resort beschikt over 4 zwembaden met 2 glijbanen. Er is een zonneterras met gratis ligbedden en parasols. 6 keer per week is er entertainment en 2 keer per week kunnen we genieten van live muziek! Vanaf het hotel brengt een shuttlebusje ons naar Willemstad en naar diverse stranden.

Wat gaan we zeker doen?
Willemstad verkennen: Willemstad is de hoofdstad van Curaçao! We komen hier helemaal in Caribische sferen. Natuurlijk mag een bezoek aan de bekende pontjesbrug niet ontbreken.

Eilandtour: Tijdens de eilandtour gaan we de bezienswaardigheden van Curaçao bezoeken. We nemen een kijkje in Willemstad, in de oude stadswijk Punda rijden we langs Fort Amsterdam, het huis van de gouverneur van de Nederlandse Antillen. Daarna verlaten we de stad en rijden we naar de zoutpannen van Jan Kok waar we de flamingo's kunnen bekijken. We rijden langs de Christoffelberg en bezoeken het Boca Tabla, het nationale park, waar de kustlijn prachtig en de zee ruig is. Na de lunch brengen we nog een bezoek aan een van de mooiste baaien van het eiland: de Grote Knip. Hier kunnen we een verfrissende duik nemen in het kraakheldere water en zien we mooie vissen.

Genieten op het strand: Curaçao staat bekend om zijn witte stranden met kraakhelder blauw water.
Bekijk de website Contact met aanbieder
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image

Direct contact opnemen met Stichting Het Buitenhof

Wij bieden je de mogelijkheid om kosteloos en zonder verplichtingen in contact te komen met deze aanbieder. Wij begrijpen hoe belangrijk het voor je is om ervoor te zorgen dat alles goed geregeld is tijdens je vakantie. Laat hier je gegevens achter en kies je gewenste contactmethode.

Jouw voordelen

Direct contact met de aanbieder van de vakantie.
Je ontvangt vrijblijvende informatie zonder enige verplichtingen.
Geen bemiddelingskosten, het is volledig gratis.

"Dit was een vakantie op een fantastische plek! Met dank aan de Aangepaste Vakantie Gids."

- Stephanie van Witzenburg

Onvergetelijke begeleide vakanties in binnen- en buitenland voor (jong)volwassenen met een verstandelijke beperking

Bekijk de website