Rondreis - Indonesië - MundoRado Reizen

16-DAAGSE RONDREIS - DENPASAR - INDONESIË - 22-10-2023

Bekijk de website
Hotel Seminyak, Indonesië Stichting Het Buitenhof

Beschrijving

Bali is natuurlijk veel meer dan alleen een strandbestemming en ook in Java zul je onder de indruk zijn van de vele bezienswaardigheden. Deze reis combineert de hoogtepunten van beide eilanden. Op Bali verblijven we in Sanur en Candidasa van waaruit we diverse excursies maken. Op Java maken we kennis met Yogyakarta, bewonderen we de wereldberoemde Borobudur en zien we de veelzijdige kunstnijverheid. Deze reis door Bali & Java is een echte aanrader!

Tijdens deze rondreis verblijven we in drie zeer comfortabele hotels:

- Op Bali verblijven we 4 nachten in Hotel Legian
- Op Java verblijven we 4 nachten in het Candidasa Discovery
Hotel
- Op Java verblijven we 3 nachten in Duta Garden in
Yogyakarta
- Op Bali verblijven we 2 nacht in Hotel Legian.

Gezien het avontuurlijke karakter van deze reis dient er rekening te worden gehouden met het feit dat de accommodaties niet altijd aangepast zijn aan mensen met een lichamelijke beperking.
Bekijk de website
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image

Ervaringen van reisgenoten

"Mooi land, veel van cultuur gezien, lekker gegeten, gezellige reisgenootjes en fijne begeleidster. Kortom een droomreis!"

-Jeanine

"Het was een inspirerende trip."

-Matthijs

"Exotische bestemming gecombineerd met een goede organisatie maakt deze verre bestemmingen zelfs voor een gehandicapte bereikbaar."

-Paul

MundoRado Reizen is specialist in aangepaste vakanties en organiseert begeleide groepsreizen voor reislustige mensen (vanaf 18 jaar) met een lichamelijke beperking, een mobiliteitsbeperking en/of niet-aangeboren hersenletsel.

Bekijk de website