Klaslokalen bouwen in Bolivia

Bouw tijdens jouw werkvakantie aan klaslokalen in Nacional Patuju

Bekijk de website
Groepsaccommodatie Santa Cruz de la Sierra, Bolivia

Beschrijving

Je bouwt samen met de lokale bevolking aan een schoolgebouw met twee klaslokalen. Dit schoolgebouw is het enige educatieve centrum in dit deel van Cocotá en biedt onderwijs aan bijna 300 kinderen. De school heeft nu niet genoeg ruimte voor alle kinderen. Door te bouwen aan verandering in Patuju krijgen meer leerlingen de kans om naar school te gaan, ga je mee?
Bekijk de website
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image

Ervaringen van reisgenoten

Ik ben er door de projecten meer achter gekomen dat je ertoe doet. Ondanks mijn handicap kan ik toch goed meedraaien in de maatschappij. Ook ben ik positiever geworden en probeer meer te kijken naar wat wel kan dan naar wat niet kan. Ik wil graag het beeld van mensen met een beperking veranderen. Ik wil ze leren dat je er toe doet en dat je meer kan dan je denkt.

-Esther

Het project heeft ervoor gezorgd dat ik nu meer durf. Tijdens een Onbeperkt project ontdek je dat niets onmogelijk is en dat je zelf kiest hoe ver je ergens in wil gaan. Ik denk nog regelmatig aan de drie weken in Bolivia terug. Op dit moment volg ik een intensieve looprevalidatie. Het feit dat ik op project ontdekte dat niets onmogelijk is hielp me om aan deze intensieve revalidatie te beginnen.

-Maaike


Ik doe er vaak nuchter over, maar ik heb wel echt mijn gevoel overwonnen. Ik ben echt blij dat ik mee ben gegaan op project en dat ik niet door mijn handicap thuis ben blijven zitten. Er is heel veel mogelijk, maar je moet het wel zelf willen. En als je het graag wil, dan lukt het ook.

-Sylvan

worldservants.nl/onbeperkt

Bekijk de website