Stichting Avavieren

Aangepaste zorgbungalow 7 personen

Bekijk de website
Vakantiewoning - Bungalow 's-Gravenzande, Nederland AVAVIEREN, Stichting

Beschrijving

Stichting Avavieren: Aangepast vakantievieren, onbeperkt uit!

Aangepaste vakanties
Stichting Avavieren maakt vakantie vieren met een handicap of een dagje uit met een beperking voor iedereen mogelijk. Kinderen en volwassenen met een beperking hebben de ruimte en voorzieningen om te genieten van een fijne dag uit of een heerlijke strandvakantie aan de kust van ‘s-Gravenzande.
Op Strandpark Vlugtenburg hebben wij 9 schitterende zorgbungalows met alle hulpmiddelen die mensen met een beperking nodig hebben, zodat zij kunnen genieten van het strand, de zee en de mooie omgeving in het Westland.
Zo wordt vakantievieren met een beperking voor iedereen mogelijk.
Met de juiste hulpmiddelen, zoals strandrolstoelen, elektrische strandrolstoelen of de strandrups kan iedereen genieten van een dagje uit. Bij Stichting Avavieren zijn we continue bezig onze hulpmiddelen uit te breiden, niet alleen voor dagrecreatie met een beperking aan het strand, maar ook voor een dagje in de mooie omgeving van het Westland.

De hulpmiddelen zijn al te huur vanaf een dagdeel. We kunnen deze dagelijks voor u aanbieden. Laat daarbij wel van tevoren weten welk hulpmiddel u zou willen gebruiken. Neem hiervoor contact met ons op via info@avavieren.nl

Bekijk de website Contact met aanbieder Ruime doorgangen
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image

Ervaringen van reisgenoten

Wat een warm gevoel krijgen wij van een vakantie bij Avavieren!
Het gebruik kunnen maken van hulpmiddelen is een grote plus.
Tot de volgende keer!

-

- Voor het eerst een zorgbungalow gevonden die geschikt is voor onze meervoudig gehandicapte dochter. Er wordt aan alles gedacht, van hulpmiddelen tot entertainment, zelfs onze hondjes waren welkom. Hier komen we graag terug. Absoluut een aanrader!

- Chris, Monique en Veerle

- Een zeer fijne vakantie gehad in een ruimtelijke bungalow. Alle complimenten voor Avavieren, die ons van alle gemakkelijke hulpmiddelen hebben voorzien, De strandrolstoel bood ons een uitkomst om bij zee te komen! Dank daarvoor!!

-

Direct contact opnemen met AVAVIEREN, Stichting

Wij bieden je de mogelijkheid om kosteloos en zonder verplichtingen in contact te komen met deze aanbieder. Wij begrijpen hoe belangrijk het voor je is om ervoor te zorgen dat alles goed geregeld is tijdens je vakantie. Laat hier je gegevens achter en kies je gewenste contactmethode.

Jouw voordelen

Direct contact met de aanbieder van de vakantie.
Je ontvangt vrijblijvende informatie zonder enige verplichtingen.
Geen bemiddelingskosten, het is volledig gratis.

"Dit was een vakantie op een fantastische plek! Met dank aan de Aangepaste Vakantie Gids."

- Stephanie van Witzenburg