Camping Schoneveld

Vakantiegevoel midden in het Achterhoekse coulisselandschap!

Bekijk de website
Camping Ruurlo, Nederland Camping Schoneveld

Beschrijving

Houdt u van rust en natuur en houdt u van de gezelligheid van een kleinschalige camping? Dan bent u van harte welkom op Camping Schoneveld.

Camping Schoneveld is een gezellige kleinschalige camping in het hart van de Achterhoek. Heeft u een (hulp)hond? Die is natuurlijk ook welkom! Al onze kampeerplekken zijn geschikt voor camper, tent of caravan en voorzien van afvoer, stroom (6 ampère) en water. Ons kampeerterrein bestaat uit natuurgras, rondom het sanitairgebouw en op de rest van het terrein is verharding. Het gehele terrein is toegankelijk.

In ons sanitairgebouw vind je gratis douches, toiletten, wascabines, een stortplaats voor uw chemisch toilet, een afwasplaats en een wasmachine met centrifuge. Natuurlijk is er grote doucheruimte aanwezig die geschikt is voor mindervaliden.

Ruurlo ligt in het hart van de Achterhoek. Een streek met bossen, landgoederen, kastelen, kleine rivieren en pittoreske dorpjes. Vanuit de camping kun je prachtig wandelen en fietsen. Wij hebben diverse handbike/rolstoelroutes in onze receptie.

In de buurt zijn er diverse leuke musea, zoals museum MORE in het kasteel in Ruurlo, het Brandweermuseum of het Kristalmuseum. Ideaal als je een dagje geschiedenis wilt beleven of als het niet zulk mooi weer is.
In de omgeving van Ruurlo vind je onder andere de eeuwenoude Hanzesteden Zutphen en Doesburg en tal van andere mooie dorpjes en steden, zoals Borculo, Lochem en Vorden.
Bekijk de website Ruime doorgangen
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image

Ervaringen van reisgenoten

Prima huisjes op deze camping. Vriendelijke mensen en (mocht je dat zoeken) erg rustig in het naseizoen. Veel natuur en wandelroutes in de omgeving! Zoek op Wandeldorp Barchem.

-Mhjm Stultiens

Wij hebben 2 weken in een glampingtent gezeten en een fantastische vakantie gehad met twee kinderen (2 en 7). De tent zag er keurig uit en was van alle gemakken voorzien. Voor de kinderen was er op de ...
camping veel te doen: er zijn veel skelters en fietsen aanwezig, verschillende dieren die ze mee mogen helpen voeren, een grote zandbak met klimtoestel en waterpomp, een trampoline, een springkussen en veel andere kinderen om mee te spelen. In de omgeving is er voor kinderen en de ouders veel te doen. Mooie groenrijke omgeving. De eigenaren van de camping zijn hele lieve, hartelijke mensen die veel bereikbaar zijn en je het familie-camping-gevoel geven. Ze hebben hart voor de zaak en staan altijd open voor een praatje. Nadat wij vorig jaar een week in een huisje hebben gezeten, hebben wij ervoor gekozen dit jaar terug te komen omdat het zo goed is bevallen. En we hebben wederom een hele fijne vakantie gehad. In de toekomst zullen wij hier zeker nog een keer terug gaan.

-Cor en Yvonne Verburgh

Wat een heerlijke camping. Precies de goede balans in de voorzieningen. Een mooi veld met plaatsen rondom, prima toiletgebouw, wat speelmogelijkheden voor de jongere jeugd, wat boerderijdieren (met b ...
eschrijving !), binnenruimte voor fietsen en een receptie die je nog nergens hebt gezien !. En dan heb ik de schitterende omgeving nog niet eens genoemd. En dat alles superschoon en perfect onderhouden door een enthousiast jong stel die altijd tijd maakt voor een praatje. Hoewel afkomstig uit Noord Nederland hebben ze zich de Achterhoekse mentaliteit en gastvrijheid al helemaal eigen gemaakt. Kortom, deze camping moet je zeker bezoeken als je vakantie komt vieren in de Achterhoek.

-Gerrit Diepenbroek

Net als vorig jaar een enorm fijne tijd gehad! Alles netjes, verzorgd en heel vriendelijke eigenaars die duidelijk hun best doen om er iets prachtigs van te maken. En dat lukt! Wij komen volgend jaar ...
zeker weer terug :). Ik zie nu een reactie van een jaar geleden van een hondeneigenaar die zogenaam ‘zomaar’ werd weggestuurd… wij waren er toen ook en stonden helemaal aan de andere kant van de camping en hebben ook nachtenlang meegenoten van deze werkelijk non stop blaffende viervoeter. Heel jammer dat de eigenaren van de hond dan nog zo’n review durven te schrijven. Wij worden met onze hond heel goed ontvangen en andere gasten duidelijk ook. Dus geen zorgen als je een hond/honden hebt die zich wel normaal gedragen: je zult een fantastische tijd hebben en je viervoeter(s) ook.

-Pieta Harsveld

Hebben hier het laatste weekend van oktober gestaan. Mooie camping waar alles goed voor elkaar is. De ontvangst in de oude schuur is prachtig! Toiletgebouw is niet overdreven groot maar wel schoon en ...
netjes. Fietsenstalling met voldoende stopcontacten. Wij komen vast nog wel eens weer voorbij!

-Niko Bos

Ontdek het mooiste stukje Achterhoek

Bekijk de website