Paascruise - MS Horizon - NL & BE - Buitenhof Reizen

5-DAAGSE RIVIERCRUISE - NL & BE - 08-04-2023

Bekijk de website
Cruiseschip of vakantieschip Rotterdam, Nederland Stichting Het Buitenhof

Beschrijving

We varen dit jaar weer met de MS Horizon naar de mooiste bestemmingen. Tijdens jouw vakantie kun je heerlijk genieten van de gastvrijheid aan boord van het mooie schip en van smakelijke maaltijden. 1x per week stapt er een muzikant aan boord die zorgt voor een avond vol gezelligheid en live muziek. De overige avonden kunnen we deelnemen aan een quiz of ander entertainment verzorgd door de bemanning. Klinkt als een geslaagde vakantie!

Het is mogelijk een rollator te huren van de MS Horizon. Deze kun je gebruiken tijdens uitstapjes aan de wal. Houd er rekening mee dat je geen rollator aan boord kunt gebruiken.

Vaarschema
Dag 1 Rotterdam en Hellevoetsluis
Dag 2 Antwerpen
Dag 3 Brussel
Dag 4 Willemstad
Dag 5 Rotterdam

Tijdens je vakantie kun je heerlijk genieten van de gastvrijheid aan boord van de MS Horizon en de smakelijke maaltijden. Door de grote ramen aan boord missen we niets van de mooie omgeving! Op het zonnedek staan stoelen en ligstoelen om heerlijk te ontspannen in de buitenlucht.

Faciliteiten
Het schip heeft drie dekken. Op het promenadedek bevindt zich een ruime en gezellige lounge met een grote bar en een dansvloer. We verblijven op basis van volpension aan boord wat betekent dat we alle maaltijden aan boord nuttigen. Je kunt aan boord van de Horizon gebruik maken van gratis wifi in de lounge, bar en hal (niet in Belgiƫ). Je kunt aan boord van de Horizon uw barrekening per pin betalen.

Hutten
Alle luxe hutten zijn voorzien van airconditioning, televisie, badkamer met douche en toilet. Onze hutten zijn gelegen aan de achterzijde van het hoofddek. Deze zijn alleen bereikbaar met de trap.

Wat gaan we zeker doen:
- Genieten van Captains diner
- Dansen op live muziek
- Verschillende uitstapjes

Bekijk de website
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image

Onvergetelijke begeleide vakanties in binnen- en buitenland voor (jong)volwassenen met een verstandelijke beperking

Bekijk de website