Frisian Travel - Excursiereis Rijn

6 daagse mini-bus vakantie

Bekijk de website
Hotel Remagen, Duitsland Frisian Travel

Beschrijving

Relatief dichtbij huis vind je de beroemde streek van de rivieren Rijn en Moezel. Deze busreis bieden wij je aan in het voorjaar. De natuur van deze streek, van de bekende Duitse wijnen wordt mooi groen.

Je geniet volop van de combinatie natuur, cultuur en steden in deze bekende regio. het hotel ligt nabij de voormalige hoofdstad van Duitsland, Bonn. Een bezoek aan Koblenz mag niet ontbreken. Met de bus ontdekt je het lieflijke Ahrdal, de Rijnvallei en de Moezel. Bovendien beleef je de rivier de Rijn vanaf het water tijdens een boottocht. Een bezoek aan de Lorelei mag je natuurlijk ook niet missen. Een van de letterlijke hoogtepunten van deze busreis is een tocht met de Drachenfelsbahn waar je een schitterend uitzicht over het Rijndal heeft.

Ring Hotel Haus Oberwinter
Dit middenklasse hotel is prachtig gelegen. Je geniet van het uitzicht over het Rijndal. Het hotel ligt op een rustige locatie tussen de gebergtes Siebengebirge en het Ahrtal. De meeste kamers zijn rolstoeltoegankelijk. Een zwembad en sauna staan tot je beschikking. In het restaurant geniet je van de maaltijd en een goed glas wijn. Er is gratis Wifi en in de lobby gebruikt je kosteloos de internetterminal. De directe omgeving leent zich uitstekend voor een wandeling.

Reisdata
28 april t/m 3 mei 2022


Bekijk de website
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image