De Peppelhoeve

VAKANTIEGEVOEL IN EEN LUXE VAKANTIEHUIS

Bekijk de website
Groepsaccommodatie Putten, Nederland

Beschrijving

U wilt privacy en rust met de bewoners en genieten van hun welverdiende vakantie. De Peppelhoeve is ideaal voor een meerdaags verblijf. Het ligt centraal in het land, op loopafstand van het winkelcentrum, maar tegelijk aan de rand van het uitgestrekte Veluws Massief.

Douglashuis **** Deze accommodatie is uitermate geschikt voor minder validen. Er is een ruime living ( 90m2)met vloerverwarming, open haard, flatscreen/dvd/stereo en WiFi 50 mb. Er is zeer ruime separate douche/toilet (met alarmering) toegankelijk voor rolstoel of brancard. Het biedt u verder 12 pers. luxe slaapkamers kamers met boxspringbedden en eigen badkamer waarvan 6 rolstoelgeschikt. Buiten vindt u het terras met overkapping en meubilair waar het heerlijk toeven is. Vanaf 15 personen bent u hartelijk welkom en kunt u comfortabel verblijven in het Douglashuis.

Lindenhorst **** Deze nieuwe accommodatie uit 2011 heeft een ruime living (130m2 ) met vloerverwarming, open haard, flatscreen/dvd/stereo en WiFi 50 mb. Grenzend aan de living is het overdekte hardhouten terras met meubilair. Het biedt u verder negen 2 pers. luxe slaapkamers met boxspringbedden en eigen badkamer, apart minder valide toilet. Dit alles rolstoeltoegankelijk. De volledige catering wordt door ons verzorgd, koffie en thee is de hele dag aanwezig. Ook het schoonhouden van de douches en toiletten wordt door ons verzorgd. Vanaf 15 personen bent u hartelijk welkom en kunt u comfortabel verblijven in de Lindenhorst.

Kortom u heeft alle tijd om de deelnemers de aandacht te geven die ze verlangen, het is tenslotte hun vakantie.
Bekijk de website
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image

Ervaringen van reisgenoten

Veel geld voor een huisje met nogal weinig. Geen banken, geen handdoeken, weinig faciliteiten in de keuken. Het was oke, maar voor het geld heb ik bijna altijd beter gehad.

-Joseph Stoner

Wij komen hier ieder jaar met schoolkamp. Fijne locatie, vriendelijke beheerders, goed verzorgd eten, leuk vernieuwd zwembad, fijne buitenruimte... Elke keer weer top!

-Karin Vissers

Wij zitten hier met werkweek van school. Uitmuntende locatie met drie huisjes. Verschillende indelingen maar elk huisje heeft slaapzalen en meerdere 2 persoonskamers. De kamers hebben douche en toile ...
t en de slaapzelen gezamenlijke douches en toiletten. Ruim speel en activiteiten terrein rondom de huisjes. Goed uitgeruste keukens om te kunnen koken maar ook de mogelijkheid om eten te laten bezorgen. Alles zéér goed verzorgd.

-Frans Vd Mortel

Erg leuk gehad. Mooie omgeving, lekker gegeten en een mooie professionele keuken. Enige minpunt voor mij was het tapijt in de slaapkamer.

-lieke van es

Een fijne plek om te komen. Een uitstekende plek voor grotere groepen. Mijn ervaring goed verzorgd, schoon, netjes.

-Aad Blanken