De Peppelhoeve

Vakantiegevoel in een Luxe Vakantiehuis

Bekijk de website
Groepsaccommodatie Putten, Nederland

Beschrijving

U wilt privacy en rust met de bewoners en genieten van hun welverdiende vakantie. De Peppelhoeve is ideaal voor een meerdaags verblijf. Het ligt centraal in het land, op loopafstand van het winkelcentrum, maar tegelijk aan de rand van het uitgestrekte Veluws Massief.

Douglashuis **** Deze accommodatie is uitermate geschikt voor minder validen. Er is een ruime living ( 90m2)met vloerverwarming, open haard, flatscreen/dvd/stereo en WiFi 50 mb. Er is zeer ruime separate douche/toilet (met alarmering) toegankelijk voor rolstoel of brancard. Het biedt u verder 12 pers. luxe slaapkamers kamers met boxspringbedden en eigen badkamer waarvan 6 rolstoelgeschikt. Buiten vindt u het terras met overkapping en meubilair waar het heerlijk toeven is. Vanaf 15 personen bent u hartelijk welkom en kunt u comfortabel verblijven in het Douglashuis.

Lindenhorst **** Deze nieuwe accommodatie uit 2011 heeft een ruime living (130m2 ) met vloerverwarming, open haard, flatscreen/dvd/stereo en WiFi 50 mb. Grenzend aan de living is het overdekte hardhouten terras met meubilair. Het biedt u verder negen 2 pers. luxe slaapkamers met boxspringbedden en eigen badkamer, apart minder valide toilet. Dit alles rolstoeltoegankelijk. De volledige catering wordt door ons verzorgd, koffie en thee is de hele dag aanwezig. Ook het schoonhouden van de douches en toiletten wordt door ons verzorgd. Vanaf 15 personen bent u hartelijk welkom en kunt u comfortabel verblijven in de Lindenhorst.

Kortom u heeft alle tijd om de deelnemers de aandacht te geven die ze verlangen, het is tenslotte hun vakantie.
Bekijk de website
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image

Ervaringen van reisgenoten

Fijne locatie, vlakbij het bos. De slaapkamers waren prima. Fijne bedden en lekkere douche, hoewel dit natuurlijk een persoonlijk oordeel is. De keuken was goed uitgerust met goed materiaal, leve de s ...
poelkeuken. Gezellige woonkamer, met voldoende zitplaatsen, en ook buiten was het goed toeven.

-Marco Wijnberg

Uitstekend en zeer moderne accommodatie voor grote groepen. Goed onderhouden en prettige bedden. Mooie grote leefruimte en keuken die van alle moderne apparatuur is voorzien. Ruime buitenplaats waar j ...
e lekker kan voetballen en volleyballen. Bos op 100 meter afstand waar je in kan verdwalen. Kortom, prima plek.

-Ruud van sandijk

Met de familie in het huis vakantie gehouden. Jammer dat er geen buiten verlichting hangt als je buiten wilt zitten. Missen een paar asbakken voor buiten. Voor families een prima lokatie.

-Brenda K

De bedden zijn goed, de douches ook. Helaas geen extra's op de kamer: nachtlampje, extra stoel om iets op te leggen en de lichtknop bij de kamerdeur en niet naast het bed. Was overigens niet op alle kamers zo.

-Colette Keuten

Wij zitten hier met werkweek van school. Uitmuntende locatie met drie huisjes. Verschillende indelingen maar elk huisje heeft slaapzalen en meerdere 2 persoonskamers. De kamers hebben douche en toile ...
t en de slaapzelen gezamenlijke douches en toiletten. Ruim speel en activiteiten terrein rondom de huisjes. Goed uitgeruste keukens om te kunnen koken maar ook de mogelijkheid om eten te laten bezorgen. Alles zéér goed verzorgd.

-Frans Vd Mortel