Kontiki Reizen | Wadlopen en Borkum

Voor stoere avonturiers!

Bekijk de website
Hotel Pieterburen, Nederland Kontiki Reizen

Beschrijving

Wadlopen is een spannend avontuur waarbij je wandelt op de bodem van de zee tijdens eb. Voel de zachte modder onder je voeten en laat de verfrissende zeelucht je neus prikkelen. De ervaren gidsen zorgen ervoor dat je veilig en plezierig kunt genieten van dit unieke natuurverschijnsel.

Helemaal in het noordelijkste puntje van Nederland vind je Hotel Waddengenot in Pieterburen. De naam van het hotel zegt het al, het ligt heel dicht bij de Waddenzee en naast het zeehondencentrum Pieterburen.
Je kamer heeft twee losse boxspring bedden, een badkamer met douche of bad, gratis WIFI en de mogelijkheid om koffie of thee te zetten.

Wat gaan we doen?
We gaan naar het zeehondencentrum Pieterburen, met de boor naar Borkum en natuurlijk Wadlopen!

Reisdata: 17 t/m 21 juni 2024
Reisprijs: € 975,- p.p.
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image

Ervaringen van reisgenoten

Namens mijn zus en haar vriend meld ik dat ze ondanks dat het weer niet zo meezat een fantastische vakantie hebben gehad.Zeker door de goede zorgen van Anneke en Theo.Ook de communicatie met Kontikie was zeer goed.

-Goverdien van Bussel

Wij waren er dit weekend en kunnen het alleen maar aanraden. Zeer aardige en gedienstige eigenaren werden op een zeer vriendelijke manier begroet en ontvangen! Het huis is erg rustig, volledig ingeric ...
ht, erg gezellig en uitnodigend, en zeer schoon!! Wij voelden ons meteen op ons gemak. De eigenaren zijn altijd behulpzaam, aardig en erg vermakelijk. We komen zeker terug en niet slechts één keer Leuke groeten uit Duitsland aan Kees/Helen

-Irina Huck

Mooi huis heel verzorgd en alle aanpassingen aanwezig.

-RIIKA Goossens

Direct contact opnemen met Kontiki Reizen

Wij bieden je de mogelijkheid om kosteloos en zonder verplichtingen in contact te komen met deze aanbieder. Wij begrijpen hoe belangrijk het voor je is om ervoor te zorgen dat alles goed geregeld is tijdens je vakantie. Laat hier je gegevens achter en kies je gewenste contactmethode.

Jouw voordelen

Direct contact met de aanbieder van de vakantie.
Je ontvangt vrijblijvende informatie zonder enige verplichtingen.
Geen bemiddelingskosten, het is volledig gratis.

"Dit was een vakantie op een fantastische plek! Met dank aan de Aangepaste Vakantie Gids."

- Stephanie van Witzenburg

Ben jij niet bang om vies te worden? Boek dan snel deze stoere vakantie!

Bekijk de website