VZ-Zorgvakanties | Zorgvakantie Mallorca

Kleinschalige aangepaste groepsreis

Beschrijving

Mallorca is het grootste eiland van de eilandengroep de Balearen. Palma, de hoofdstad van het eiland, is tevens de hoofdstad van deze eilandengroep. Mallorca is een van de mooiste eilanden in de Middellandse Zee als het gaat om de natuur. De noord- en westkust van het eiland bestaan uit enorme kalkstenen rotsen die hoog boven het helderblauwe water uit rijzen en aan de zuid- en oostkant van het eiland vind je vooral idyllische haventjes en baaitjes. In het binnenland vind je ellenlange vlaktes met olijfbomen en wijngaarden. Het eiland heeft een heel rijke historie die zich vertaalt in prachtige kathedralen, kastelen, stadhuizen, schitterende musea en tuinen. De hoofdstad, Palma de Mallorca, biedt een combinatie van moderne architectuur met Middeleeuwse pracht en praal.

Accommodatie
U verblijft in het fijne vier sterren Hipotels Gran Playa de Palma in Playa de Palma dicht bij het strand. Playa de Palma ligt op 15 minuten rijden van de kathedraal in het centrum van Palma en op slechts een paar minuten van de internationale luchthaven van Mallorca. Het strand maakt deel uit van de baai van Palma en is een lang stuk van enkele kilometers wit zand, kristalhelder water en een breedte die het ideaal maakt voor het beoefenen van vele soorten sporten. Je voeten in het zand, golfjes kabbelen rond je voeten terwijl je met een drankje geniet van het ongelooflijke uitzicht op de baai en onvergetelijke zonsondergangen.

Programma
Tijdens deze heerlijke zonvakantie willen we u vooral laten genieten van de warmte en de zon na de lange Nederlandse winter. Uiteraard maken we ook excursies om u de sfeer van Mallorca te laten proeven.

U kunt denken aan:
* een boottocht
* Eilandtour
* meer....

Reisdata: 12 t/m 19 september 2024
Reisprijs: vanaf € 2.849,-- p.p.
Bekijk de website Contact met aanbieder Ruime doorgangen Bed hoogte: 60cm
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image

Ervaringen van reisgenoten

Wat vind ik het verdrietig om het review van Jan te lezen. Ik was de reisleider op deze reis en ja bij aankomst kon je niet in het appartement komen. Pas toen de loopplank was neergelegd was dat mogel ...
ijk en dit was binnen no time geregeld. En het pad naar het appartement was steil zo steil dat ik het gevaarlijk vond dat j e daar over heen ging er was immers een ander minder steil pad speciaal voor rolstoelergebruikers aanwezig. Beste Jan het is dit gedrag van jouw dat het moeilijk maakt om het jouw naar de zin te maken.... Ik heb al verschillende reizen mogen begeleiden ( zie andere reviews )we proberen er altijd weer een feestje van te maken. Vakantie en Zorg maakt zoveel mogelijk.

-Mieke Evers

De verzorging begon al eerder dan mijn reis! 10 daagse (1 tot 11 september 2021) Gran Canaria met reisbureau Vakantie en Zorg. Ik wil graag een hele positieve feetback geven over mijn ervaring van de ...
verzorging nog vóór mijn vakantie begonnen was! Tijdens de vakantie is deze altijd uitstekend. Voor mij werd, een paar weken voor de vakantie, de vakantie erg onzeker, ik zag het niet meer zitten, was erg moe en nerveus omdat ik onder andere zelf de koffer niet dicht kan krijgen. Ik heb contact opgenomen met Ingrid om de reis te annuleren en zij zei meteen "maar dit kan toch niet, dat iemand niet mee gaat om deze reden, u hoort nog van mij". Ingrid belde mij terug met het bericht dat Mieke, 1 van de begeleidsters, de morgen van vertrek naar mij toe komt om die koffer dicht te doen en zij gaat mee met de taxi die ik besproken heb naar het vliegveld. Ik heb het enorm gewaardeerd dat Ingrid meteen is gaan zoeken naar een oplossing zodat ik zonder zorgen mee heb kunnen gaan en doordat Mieke zich beschikbaar heeft gesteld om eerst naar mijn huis toe te komen om de koffer dicht te doen en deze mee te nemen naar beneden, buiten waar de taxi wachtte. Heel bijzonder! Ik wil via deze weg, Ingrid en Mieke, speciaal bedanken! Trijnie Muntinga-Harkema

-sandro speranzini

reizen voor ieder wat wils. Lekker naar de zon op Tenerife of juist iets heel anders dan anders een reis naar Kenia of IJsland. Gezellig in kleine groepjes. En wat kan er veel. Intensieve zorg bijna a ...
lles kan De prijzen zijn inclusief. Geen rekening achteraf. Alles zit er in je eten, drinken excursie. Het enige wat achteraf komt is een digitaal herrinerings boek. Leuk om nog eens na te genieten. Of familie en of vrienden te laten zien waar je geweest ben.

-linda boer

In de buurt kun je mooi vissen.

-Andrea Blom

Fijne winkel

-Anja Roodakker

Direct contact opnemen met Reisburo Vakantie & Zorg

Wij bieden je de mogelijkheid om kosteloos en zonder verplichtingen in contact te komen met deze aanbieder. Wij begrijpen hoe belangrijk het voor je is om ervoor te zorgen dat alles goed geregeld is tijdens je vakantie. Laat hier je gegevens achter en kies je gewenste contactmethode.

Jouw voordelen

Direct contact met de aanbieder van de vakantie.
Je ontvangt vrijblijvende informatie zonder enige verplichtingen.
Geen bemiddelingskosten, het is volledig gratis.

"Dit was een vakantie op een fantastische plek! Met dank aan de Aangepaste Vakantie Gids."

- Stephanie van Witzenburg

Het grootste eiland van de Balearen

Bekijk de website