Familiehuis De Spar - Otterlo

Samen, maar toch veel privacy - Schakelbungalow

Contact met aanbieder
Groepsaccommodatie Otterlo, Nederland Vakantieoord Het Lorkenbos

Beschrijving

De Spar is ons sfeervolle, geschakelde familiehuis. Het heeft een fraai uitzicht over de heide, wat ook een losloopgebied is voor honden. Wat dit huis enorm geschikt maakt voor verschillende gezinnen is de koppeling aan twee andere huizen. Daardoor heeft het huis drie keukens, twee woonkamers, één speelkamer en acht slaapkamers! Vanuit het ruime terras geniet u volop van de Veluwse natuur.

Naast de Spar vindt u onze speeltuin en het verwarmde buitenzwembad, welke van juni t/m aug geopend is.


 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image

Ervaringen van reisgenoten

Huisje: Beekje (10). Huis was schoon, ruim, logisch ingericht en een mooi uitzicht over een stuk heide en bos. Ook de ruimte tussen de huisjes is fijn, en bovendien gescheiden door bomen en andere gro ...
en. Neem wel een zaklamp mee, want als het donker is buiten...is het ook echt pikdonker (op een paar lichtpaaltjes na). Gezien het seizoen was het heel rustig op het park, en waren er ook geen faciliteiten waar we gebruik van konden maken...maar de omgeving maakte dat meer dan goed. Nationaal park De Hoge Veluwe, goede restaurants in de buurt, en ook veel ww2 geschiedenis.

-SuperMisterE

Prachtige sfeervolle huisjes in de het Veluwse bos. Op kleine afstand van de zandverstuiving en andere natuur! Fijne familiaire sfeer bij de receptie, spelletjes en boeken en skelters gratis te leen! ...
Leuke kleinschalige animatie voor kids. Echt heel mooie huisjes in een mooie natuurlijke omgeving. Je loopt zo het bos is. Het is een rustig park. Het heeft een speeltuin met zand, kabelbaan en klimtoren en tafeltennistafel. Hier zijn echter altijd maar weinig kinderen. We komen hier elk jaar.

-Polly

Een heerlijk weekend gehad op een zeer mooi park. Huis Erika, een prachtig huis voor het complete gezin met kleinkinderen.

-Willem Marckelbach

We kwamen later op de dag aan en konden zelf een plekje zoeken en de volgende dag ons even melden bij de receptie. Goed van vertrouwen dus. Fijn verblijf gehad, mooi gebied om te wandelen en te fietsen. Ligging nabij het trekvogelpad!

-Lammie Van Norel

Prachtig gelegen, mooi huisje met moderne, strakke inrichting (en alle benodigdheden) en vriendelijk personeel bij de receptie. Ging alleen even mis bij de reservering met een kortingsvoucher, maar na contact is dit opgelost.

-P. v.d. D.

Direct contact opnemen met Vakantieoord Het Lorkenbos

Wij bieden je de mogelijkheid om kosteloos en zonder verplichtingen in contact te komen met deze aanbieder. Wij begrijpen hoe belangrijk het voor je is om ervoor te zorgen dat alles goed geregeld is tijdens je vakantie. Laat hier je gegevens achter en kies je gewenste contactmethode.

Jouw voordelen

Direct contact met de aanbieder van de vakantie.
Je ontvangt vrijblijvende informatie zonder enige verplichtingen.
Geen bemiddelingskosten, het is volledig gratis.

"Dit was een vakantie op een fantastische plek! Met dank aan de Aangepaste Vakantie Gids."

- Stephanie van Witzenburg

Sfeervolle familie bungalow voor 16 personen met uitzicht over de heide

Contact met aanbieder