Familiehuis De Spar - Otterlo

Samen, maar toch veel privacy - Schakelbungalow

Contact met aanbieder
Groepsaccommodatie Otterlo, Nederland Vakantieoord Het Lorkenbos

Beschrijving

De Spar is ons sfeervolle, geschakelde familiehuis. Het heeft een fraai uitzicht over de heide, wat ook een losloopgebied is voor honden. Wat dit huis enorm geschikt maakt voor verschillende gezinnen is de koppeling aan twee andere huizen. Daardoor heeft het huis drie keukens, twee woonkamers, één speelkamer en acht slaapkamers! Vanuit het ruime terras geniet u volop van de Veluwse natuur.

Naast de Spar vindt u onze speeltuin en het verwarmde buitenzwembad, welke van juni t/m aug geopend is.


 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image

Ervaringen van reisgenoten

Een camping die de naam camping niet mag dragen met 9 plaatsen die niet onderhouden worden dus geen verzorging van het gras of bodem met als gevolg dat onze tent naar fundering grond stonk, er zijn he ...
el veel seizoenplaatsen . Vieze en oude toiletten. Vieze douches met een pisstraaltje hier kon de schoonmaakster niets aan doen! Warm water is niet gratis is tegen betaling. Op de website staat wat anders. Aftandse vooroorlogse wasmachine en droger met een hoop geratel en vol met honden haar van de kleedjes van andere gasten. Bij aankomst was het zoek het maar uit je weet je plek te vinden, en daarna hebben we niks meer vernomen van de eigenaar. De camping eigenaar wist je wel te vinden als er problemen op de camping waren waar wij niks van af wisten. Erg popi-jopi gedrag. Zijn Volvo stond overal geparkeerd op meest onlogische plekken op de weg. Voor ons nooit weer!

-E.E. Kuipers

We hebben 5 dagen op deze camping gestaan: 9 ruime plaatsen, elektriciteit en water bij elke plaats. Keurig toiletgebouw, fijne douches. Elke ochtend bezoek van de eigenaar om te kijken of alles in or ...
de was. Er was zelfs een leuk zwembad bij. Prima uitvalsbasis voor fietstochten in de omgeving. Een aanrader!

-Yolanda Noordhoorn

Leuke camping op de Veluwe met jaar plaatsen en chalet/huisjes verhuur. Prachtige natuur om je heen. Grote buiten speeltuin voor de kinderen en buiten zwembad. In de zomervakantie is er een leuk enter ...
tainment team voor de kinderen met diverse activiteiten gedurende de dag.

-Sjors van Rijn

Ben daar nog niet op vakantie geweest, maar heb een winterseizoenplaats geboekt met mijn Knaus caravan. Werd heel vriendelijk ontvangen door de gastvrouw.

-Roelof van Houten (Roel)

We komen hier nu al een aantal jaren en hebben in type Korhoen en type Beekje gezeten. De huizen zijn altijd erg schoon en netjes, bedden slapen goed, keukeninventaris zeer compleet en een fijne tuin ...
om het huis. Het park is ideaal gelegen aan het bos en je kan alle kanten uit om iets te ondernemen. Leuke speeltuin voor de kinderen en de aangeboden animatie was volgens onze dochter van 6 jaar helemaal geweldig. Vriendelijk personeel en je voelt je erg welkom! Aanrader voor iedereen die van rust en natuur houdt!

-Jessica Schipper

Direct contact opnemen met Vakantieoord Het Lorkenbos

Wij bieden je de mogelijkheid om kosteloos en zonder verplichtingen in contact te komen met deze aanbieder. Wij begrijpen hoe belangrijk het voor je is om ervoor te zorgen dat alles goed geregeld is tijdens je vakantie. Laat hier je gegevens achter en kies je gewenste contactmethode.

Jouw voordelen

Direct contact met de aanbieder van de vakantie.
Je ontvangt vrijblijvende informatie zonder enige verplichtingen.
Geen bemiddelingskosten, het is volledig gratis.

"Die eerste aangepaste vakantie met het reisbureau dat ik via dit platform heb gevonden, een vliegreis naar Tenerife, was best spannend,” vertelt Daan. “Ik had al jaren niet meer gevlogen en ging nu ook nog de eerste keer alleen op vakantie. Maar het is supergoed bevallen."

- Daan van der Toorn

"Dit was een vakantie op een fantastische plek! Met dank aan de Aangepaste Vakantie Gids."

- Stephanie van Witzenburg

Sfeervolle familie bungalow voor 16 personen met uitzicht over de heide

Contact met aanbieder