Vakantiepark Tjermelan

Vakanties op Terschelling sinds 1950

Bekijk de website
Vakantiewoning - Bungalow Oosterend Terschelling, Nederland Vakantiepark Tjermelan B.V.

Beschrijving

U bent van harte welkom op vakantiepark Tjermelân! Uw verblijf, op het prachtige eiland Terschelling in één van onze bungalows zal u aangenaam verrassen. Ons familiepark wordt door onze vele gasten gewaardeerd om de rust en ruimte, maar ook om de goede sfeer en de hoge kwaliteit van de bungalows. Deze bungalow is comfortabel ingericht, o.a. met een luxe zithoek met flatscreen tv en een sta-op-stoel. De badkamer is aangepast. Er is een douche met zitje en een verhoogd toilet. De wastafel met zwenkkraan en kantelende spiegel is onderrijdbaar. Bij al het sanitair zijn beugels aangebracht. In de ouderslaapkamer staat een hoog/laagbed met bed papegaai. De aangepaste keuken, met vaatwasser, magnetron en verlengde mengkraan heeft een onder rijdbaar keukenblad. De tweede slaapkamer heeft twee één-persoonsbedden. De bungalow is goed bereikbaar, heeft een eigen parkeerplaats naast de bungalow, is geheel drempelvrij en heeft extra brede schuifdeuren binnenshuis. De totale oppervlakte van de bungalow is 45 m². De bungalow is rookvrij, huisdieren zijn toegestaan.
Bekijk de website
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image

Ervaringen van reisgenoten

Alles keurig voor elkaar. Vriendelijke ontvangst, kamer die er keurig uit ziet. Het ontbijt 's ochtends is uitgebreid maar niet overdreven. Alles vers. Een klein kritiekpunt je is dat de kamers veel g ...
eluid hebben van de kamer erboven. Lopen, doorspoelen toilet e.d.

-John Appels

Afgelopen week in een van de huisjes (4p) verbleven. Comfortabel en prima ingericht! ‘s ochtends rustig ontbijten (verse broodjes en toebehoren zeker bestellen bij het park!), even ontspannen in het ...
bad of wegdromen voor de houtkachel na een flinke wandeling.. het kan allemaal. De gastvrijheid en service is van Terschellinger niveau dus uitstekend. De laatste dag lekker gebruik gemaakt van het ontbijt buffet alvorens de fiets te pakken naar de boot.

-Jeroen M

Heel fijn verblijf gehad. De studio’s zijn lekker knus en van alle gemakken voorzien. Het ontbijt is heerlijk vers en het personeel is vriendelijk en gastvrij! Prima uitvalsbasis om dit prachtige eiland te verkennen. Voor herhaling vatbaar!

-Danny Moerlie

Mooi centraal gelegen park, heel rustig en mooie uitvalsbasis voor fiets of huifkartocht

-Jo van de Rijdt

Fijn huisje met redelijk nieuwe keuken en badkamer. Meubels zitten wat ‘goedkoop’. Service is prima; kleine dingen die stuk zijn worden na melding gelijk gerepareerd.

-M. van Oostrum