Vakantiepark Tjermelan

Vakanties op Terschelling sinds 1950

Bekijk de website
Vakantiewoning - Bungalow Oosterend Terschelling, Nederland Vakantiepark Tjermelan / Terscheling

Beschrijving

U bent van harte welkom op vakantiepark Tjermelân! Uw verblijf, op het prachtige eiland Terschelling in één van onze bungalows zal u aangenaam verrassen. Ons familiepark wordt door onze vele gasten gewaardeerd om de rust en ruimte, maar ook om de goede sfeer en de hoge kwaliteit van de bungalows. Deze bungalow is comfortabel ingericht, o.a. met een luxe zithoek met flatscreen tv en een sta-op-stoel met massagefuncties. De badkamer is aangepast. Er is een douche met zitje en een verhoogd toilet. De wastafel met zwenkkraan en kantelende spiegel is onderrijdbaar. Bij al het sanitair zijn beugels aangebracht. In de ouderslaapkamer staat een hoog/laagbed met bed papegaai. De aangepaste keuken, met vaatwasser, magnetron en verlengde mengkraan heeft een onder rijdbaar keukenblad. De tweede slaapkamer heeft twee één-persoonsbedden. De bungalow is goed bereikbaar, heeft een eigen parkeerplaats naast de bungalow, is geheel drempelvrij en heeft extra brede schuifdeuren binnenshuis. De totale oppervlakte van de bungalow is 45 m². De bungalow is rookvrij, huisdieren zijn toegestaan.
Bekijk de website
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image

Ervaringen van reisgenoten

Terschelling zat al in ons hart maar is nog dieper gaan zitten. Zeer netjes en personeel zeer vriendelijk en behulpzaam. . Overigens Zeelen fietsenverhuur verdient tevens de volle 5 sterren.

-Henk

Ik ben voor de 5de keer bij Tjermelân samen met man en hond,een super fijn rustig park met heerlijke vakantie huisjes met alls erop en eraan,prachtige omgeving,met aan de ene kant uitzicht op de dijk ...
en de andere op de duinen. Prima fietsen en dat mag ik niet vergeten te vermelden aardige personeel. Ik hoop volgend jaar langer dan 1week te komen. Groet,Willemien Platteel

-Willemien Scheijbeler

Prachtig, breed opgezet en rustig park. Mooie villa's. Vriendelijke en behulpzame receptie. Rondom het park mooi groen, loopt zo de duinen in. Nog wel een stuk naar de zee, maar met de fietsen van Zeelenfietsen is het geen probleem.

-Paul Van 't Kruys

Mwah, redelijk parkje. Huisjes zijn praktisch ingericht maar flink gehorig. Toilet zit "in de kamer". Staat allemaal aardig op elkaar de huisjes, ligging is mooi in de polder en het polderpad isaan de achterkant van het park. Personeel vriendelijk.

-Hans R

Voor het eerst alleen naar vakantiepark Tjermelan geweest. Zoals altijd heb ik genoten van het fijne appartement. Het ontbijt is fantastisch, met lekkere verse broodjes, jus de Orange, biologische yog ...
hurt en nog veel meer. Ook kun je een lunchpakketje bestellen. Het is een hele mooie rustige plek met veel wandelgelegenheid en vlakbij de Boschplaat. Het personeel is zoals altijd heel aardig en attent en ik heb mij prima gevoeld. Wat eten betreft in de omgeving moet je je verwachtingen wat bijstellen want er zijn niet zoveel leuke tentjes. Pura Vida is wel mijn favoriet maar is prijzig. Gelukkig kun je in het appartement koken en je eigen maaltijden maken. Het appartement heeft fijne bedden en goede douche. Let wel op, wanneer je lang bent stoot je makkelijk je hoofd wanneer je de trap af of oploopt. Maar goed, dat overkomt je maar een keertje ;-) Ik heb een hele fijne tijd gehad in mijn eentje en mij veilig en vertrouwd gevoeld, Top! O ja, de bus stopt voor de deur, handig wanneer je de boot moet halen.

-D W (worldofbliss)