Kamperen met Stavast

Een voor jou verzorgde camping- en glamping ervaring

Bekijk de website
Camping Nistelrode, Nederland Stavast

Beschrijving

Stavast organiseert vakanties voor kinderen en (jong)volwassenen met bijvoorbeeld ADHD, ASS of een verstandelijke beperking. Dit is tijdens onze zomerkampen op ons mooie terrein met onze comfortabel ingerichte tenten.

Vanuit onze basis maken we uitstapjes, maar geven we ook de week vorm met activiteiten zoals: kijken hoe een computer er van binnenuit ziet, Kahoot quiz, dropping met GPS, lasergamen, zelf vuur maken, klimmen, boogschieten, mountainbiken, dropping, kanoën, archery tag, trefbal, bordspellen, levend Stratego, jachtseizoen, tennishonkbal, touwtrekken, knotshockey, flessenvoetbal, zwemmen, een buikschuifbaan maken, zelf pizza’s bakken, sieraden maken, kleding pimpen en henna zetten.

Voor 16+ers gaan we in het buitenland kamperen. Zo gaan we dit jaar naar Renesse en in juni naar Zweden op een Roadtrip. Hier zullen we ook gedeeltelijk wild-kamperen!

Stavast is persoonlijk en kleinschalig. Stavast wil je helpen om onafhankelijk en zelfredzaam te worden en je handvatten aanreiken zodat je jouw talenten optimaal kunt benutten. Bij Stavast doe je succeservaringen op, ga je op avontuur en heb je sociale contacten.

Wij vinden het belangrijk dat je het naar je zin hebt en je bij ons veilig en op je gemak voelt. Dit gebeurt vanuit een goede vertrouwensrelatie, voorspelbaarheid, structuur en een positieve sfeer. Hierdoor krijgt iedereen een kans zichzelf te zijn en zich op zijn eigen manier en in zijn eigen tempo te ontwikkelen.
Bekijk de website Contact met aanbieder
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image

Ervaringen van reisgenoten

Onze zoon gaat al enkele jaren naar de logeeropvang van Stavast. Wij zijn heel erg tevreden! De begeleiding is persoonlijk en toch professioneel. Het zorgplan en de evaluatie zijn van goede kwaliteit ...
zodat de PGB van onze zoon zonder problemen verlengd kon worden. Hij leert ontzettend veel op sociaal-emotioneel vlak. Groot voordeel is dat de weekenden (en de kampen) vol zitten met buiten activiteiten. Echt heerlijk voor onze zoon die door zijn ADHD veel beweging nodig heeft. Ben je op zoek naar kleinschaligheid dan ben jij bij Stavast aan het juiste adres. Ik kan het iedereen aanraden.

-Anja Emons

Stavast geeft ons kind de mogelijkheid om te leren omgaan met zijn emoties, zijn leeftijdsgenoten, functioneren in een groep. Ook actief bezig zijn vind ik een groot pluspunt voor hem. Begeleiding den ...
kt mee in oplossingen in plaats van onmogelijkheden, zodat hij ook mee kan naar zomerkamp. Mede door de wijze van Begeleiden heeft ons kind al een mooie (sociale) groei laten zien!!

-esther Dijkhof

Ons dochter Alexandra gaat al jaren logeren met Stavast. Eerst bij Duinrell en nu met Rabbit Hill. Ze maakt daar contacten met andere kinderen, ontdekt ze nieuwe plaatsen, mag zichzelf zijn en heeft v ...
eel plezier. Door al die jaren waren ook momenten wanneer ze wat moeilijker had - toen heeft Bas van Stavast naar onze zorgen geluisterd en wij hebben samen naar oplossing gezocht en ook gevonden! Als je zoekt kleinschalig logeeropvang voor je kind die problemen heeft op gebied van gedrag moet je bij hun zijn.

-Aga Kononczuk

Mijn zoon Mats gaat 10 x per jaar een gezellig weekend met jullie mee en 2 x per jaar een midweek. Hij heeft er altijd heel veel zin in en komt altijd super blij hiervan terug. Hele leuke club begleid ...
ing. Heb ook andere groepen geprobeerd maar stavast springt er toch wel uit qua avontuur en beleving. Dank jullie wel.

-Theo van den Dungen

Altijd gezellig, leuke activiteiten en goeie zorg!

-Pelle Westerhuis

Direct contact opnemen met Stavast

Wij bieden je de mogelijkheid om kosteloos en zonder verplichtingen in contact te komen met deze aanbieder. Wij begrijpen hoe belangrijk het voor je is om ervoor te zorgen dat alles goed geregeld is tijdens je vakantie. Laat hier je gegevens achter en kies je gewenste contactmethode.

Jouw voordelen

Direct contact met de aanbieder van de vakantie.
Je ontvangt vrijblijvende informatie zonder enige verplichtingen.
Geen bemiddelingskosten, het is volledig gratis.

"Dit was een vakantie op een fantastische plek! Met dank aan de Aangepaste Vakantie Gids."

- Stephanie van Witzenburg