New York - Verenigde Staten - AutiTravel

6-DAAGSE STEDENREIS - NEW YORK - VERENIGDE STATEN - 15-05-2023

Bekijk de website
Hotel Newark, Verenigde Staten Stichting Het Buitenhof

Beschrijving

New York is de grootste en belangrijkste stad van de Verenigde Staten van Amerika. In de stad is alles groot, groter, grootst! Er valt dan ook genoeg te zien en te bezoeken. Kijk je ogen uit op Broadway, bewonder het Vrijheidsbeeld vanaf de boot, komt tot rust in Central Park of bekijk New York op grote hoogte vanaf de Empire State Building. Een citytrip met alleen maar hoogtepunten!

De reis
We ontmoeten elkaar op de luchthaven van Schiphol. Vervolgens checken we in en vliegen naar New York. Op de luchthaven van New York gaan we met een privébus naar ons hotel. Op de terugreis zullen wij een nachtvlucht hebben naar Nederland.

Wat gaan we doen
In New York kun je heel veel verschillende activiteiten ondernemen. Onze begeleiders stellen in overleg met jou een leuk programma samen en natuurlijk mag je altijd aangeven wat jij leuk vindt en waar je zin in hebt.

Met het openbaar vervoer en te voet verkennen we in ieder geval de stad. Maar we willen ook de skyline van Manhattan van bovenaf bekijken, dus we nemen de lift naar de 86e verdieping van de Empire State Building. Hiervandaan hebben we een geweldig uitzicht over de stad!

New York heeft zo veel te bieden dat we ogen en oren te kort komen. Maar natuurlijk nemen we ook tijd voor rust: in het hectische New York vormt Central Park een oase van rust.
Bekijk de website
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image

Begeleide vakanties voor (jong)volwassenen met autisme

Bekijk de website