Kenia - 8 daagse safari mindervalide rondreis

8-daagse safari in Kenia voor mindervaliden

Bekijk de website
Camping Nairobi, Kenia

Beschrijving

Wij zijn gespecialiseerd in reizen voor mindervaliden naar Oost-Afrika. Vakanties naar Kenia, Tanzania en Oeganda voor eenieder met een verstandelijke of lichamelijke beperking.

Voor reizigers met een mobiliteitsbeperking bieden wij rolstoelvriendelijke safari’s aan, waarbij wij rekening houden met uw specifieke wensen. Door onze in de loop der jaren opgebouwde kennis, zorgvuldige planning en een geweldig team, kunnen wij uw droomreis waarmaken.

Comfort in de wildernis!

Wij maken gebruik van aangepaste voertuigen en u overnacht in accommodaties met comfortabele bedden aangepaste faciliteiten. De door ons geïnspecteerde accommodaties zijn beoordeeld op toegankelijkheid en kunnen u informeren over eventuele beperking. U reist met een Engels sprekende privéchauffeur, die naast uw persoonlijke begeleider tevens uw gids is. Een Nederlands sprekende contactpersoon als aanspreekpunt tijdens uw safari.

Voor eenieder die nog meer rust en luxe wenst, is een fly-in safari ook een mogelijkheid als een manier van comfortabel reizen. Ultieme belevingen ervaren, gecombineerd met een gevoel van vrijheid. Een zorgeloze privésafari.

Een vakantiereis voor mindervaliden waarin vele facetten aan bod kunnen komen, zoals de wereldberoemde gnoemigratie, de Big5, spectaculaire landschappen en kleurrijke culturen. Zelfs met een handicap de wereld ontdekken?

Wij willen u inspireren om het ware Afrika-safarigevoel te verkrijgen. Voor een goed advies en een passende offerte hebben wij graag persoonlijk contact met u.
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image

Ervaringen van reisgenoten

We hebben een prachtige en onvergetelijke huwelijksreis gehad in Kenia. Twee weken op safari en eindigend met een weekje relaxen aan het strand bij Chale Island. De reis is precies naar onze wensen ui ...
tgestippeld en heeft helemaal voldaan aan onze verwachtingen! Complimenten aan Eric en zijn team!

-Ruben Baas

Eric is een enthousiaste "Keniaan" met veel kennis van het land een aanrader om bij te boeken voor je vakantie

-Wout van Nierop

Direct contact opnemen met OnsKenia.nl

Wij bieden je de mogelijkheid om kosteloos en zonder verplichtingen in contact te komen met deze aanbieder. Wij begrijpen hoe belangrijk het voor je is om ervoor te zorgen dat alles goed geregeld is tijdens je vakantie. Laat hier je gegevens achter en kies je gewenste contactmethode.

Jouw voordelen

Direct contact met de aanbieder van de vakantie.
Je ontvangt vrijblijvende informatie zonder enige verplichtingen.
Geen bemiddelingskosten, het is volledig gratis.

"Dit was een vakantie op een fantastische plek! Met dank aan de Aangepaste Vakantie Gids."

- Stephanie van Witzenburg