Hotel Middelpunt - Tweepersoonskamer

Vakantie ~ met zorg ~ aan zee in Middelkerke

Bekijk de website
Hotel Middelkerke, België

Beschrijving

Middelpunt is een uniek, volledig toegankelijk vakHotel aan de Belgische kust in Middelkerke. In Middelpunt genieten mensen met een zorgvraag samen met hun familie en/of mantelzorger(s) van een ‘zorgeloze’ vakantie aan zee. Het Hotel beschikt over 44 comfortabel ingerichte tweepersoonskamers met balkon. Een aantal kamers zijn schakelbaar en zo geschikt voor groepen en gezinnen. Elke kamer beschikt over 2 hoog-laag bedden, noodoproepsysteem, een aangepaste badkamer, mini-koelkast, gratis internet en TV. Een aantal kamers zijn specifiek uitgerust voor personen met een hoge zorgvraag (met o.a. een vaste tillift en geautomatiseerde deuren).Ook alle gemeenschappelijke ruimtes, zoals ontspanningsruimte en lounge, zijn volledig toegankelijk en stijlvol ingericht. Eén badkamer is voorzien van een comfortbad met hydro-massage, waar je volop tot rust kan komen en je kan laten verwennen. Het restaurant met bar is ruim en comfortabel ingericht. De keuken voorziet in een culinair aanbod, dat aangepast kan worden aan individuele wensen en noden van de gasten, met dieetvoeding of aangepaste bereidingswijzen. Op zomerdagen is het aangenaam vertoeven op het overdekt buitenterras en kan je ontspannen bij een spelletje petanque. Er staan ook 2 aangepaste rolstoelfietsen en een tandem ter beschikking van de gasten. Zowel de zee als het centrum van Middelkerke liggen op wandelafstand.
Bekijk de website
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image

Ervaringen van reisgenoten

Zeer mooi concept en prima logement. We werden er goed bediend en kregen de goede zorgen. Ook het ontbijt en restaurant ‘s avonds was lekker en voldoende.

-Jelle Vanneste

Het eten was minder dan vorig jaar. Ik mis een bar nu moet je steeds iemand gaan we zoeken als iets wil drinken.

-Nico De pril

Vriendelijk personeel zowel voor kamers als onthaal als de keuken en de zaal Indien alles bij reservering aangevraagd voor hulp matrialen staat alles klaar bij aankomst. Iets vergeten te reserveren ...
van matriaal benodigdheden onthaal of houskeeping helpt u graag verder Een aanrader

-Talisa Dewilde

Vriendelijke service. Het is een hotel in vorm van een rusthuis :-)

-Michel Colling

Zeer comfortabele omgeving voor personen in een rolstoel. De ligging is niet echt geweldig, maar het binnenplein en terras maken veel goed.

-Sabine