Hotel Middelpunt - Familiekamer

2 aan elkaar geschakelde kamers met aparte ingang en gedeelde badkamer en balkon

Bekijk de website
Hotel Middelkerke, België

Beschrijving

Middelpunt is een uniek, volledig toegankelijk vakHotel aan de Belgische kust in Middelkerke. In Middelpunt genieten mensen met een zorgvraag samen met hun familie en/of mantelzorger(s) van een ‘zorgeloze’ vakantie aan zee. Het Hotel beschikt over 44 comfortabel ingerichte tweepersoonskamers met balkon. Een aantal kamers zijn schakelbaar en zo geschikt voor groepen en gezinnen. Elke kamer beschikt over 2 hoog-laag bedden, noodoproepsysteem, een aangepaste badkamer, mini-koelkast, gratis internet en TV. Een aantal kamers zijn specifiek uitgerust voor personen met een hoge zorgvraag (met o.a. een vaste tillift en geautomatiseerde deuren).Ook alle gemeenschappelijke ruimtes, zoals ontspanningsruimte en lounge, zijn volledig toegankelijk en stijlvol ingericht. Eén badkamer is voorzien van een comfortbad met hydro-massage, waar je volop tot rust kan komen en je kan laten verwennen. Het restaurant met bar is ruim en comfortabel ingericht. De keuken voorziet in een culinair aanbod, dat aangepast kan worden aan individuele wensen en noden van de gasten, met dieetvoeding of aangepaste bereidingswijzen. Op zomerdagen is het aangenaam vertoeven op het overdekt buitenterras en kan je ontspannen bij een spelletje petanque. Er staan ook 2 aangepaste rolstoelfietsen en een tandem ter beschikking van de gasten. Zowel de zee als het centrum van Middelkerke liggen op wandelafstand.
Bekijk de website
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image

Ervaringen van reisgenoten

Goed concept, vriendelijk, ruime aangepaste kamers .Ontbijt was goed. Avondmaal was minder : barbecue was snee varkensvlees met spinazie . Bouillabaisse was visbrokjes ( zalm kabeljauw) met erwtjes ,b ...
roccolini en aardappelen in de schil . Hotel : 3 ( gelegen in woonwijk ) Kamers: 4 (ondanks dekbed te zwaar voor zomerperiode, er was wel degelijke isolatie en aangepast aan mindervaliden) Personeel : eerder aan de krappe kant (zorg)maar vriendelijk : 5 Maaltijden : 3,5.

-Christiaan VAN WAEYENBERGE

Wauw net thuis met onze groep van het wzc! Wij verbleven 3dagen in dit waanzinnig hotel! Alle bewoners hebben echt vakantie gehad! We konden alles vragen aan het personeel en werden steeds met een gli ...
mlach bediend! Top personeel,top accommodatie! Tot volgend jaar

-Glen Van Parys

Super vriendelijk personeel. Enorm verzorgde lekkere maaltijden. Zeer ruime propere kamers. Gewoon de max. Een echte aanrader.

-Karin Ossieur

Vriendelijke en behulpzame personeel. Goed eten. Bij een verblijf, ontbijtbuffet en eventueel halfpension of volpension. Speciaal voor minder valide en of mensen met beperkingen. Ruime kamers met fac ...
iliteiten en goed toegankelijk. Op verzoek speciale diensten beschikbaar. Parkeren op eigen terrein. Aan te bevelen voor een weekend weg. Boulevard op loopafstand en en gezellige terrasjes en eetgelegenheden.

-John Roeplal

Heb hier opgetreden als zanger Wouter Survani, hotel voor mindervalide personen vind ik heel mooi!!! Vriendelijke mensen, mooie locatie, leuke mensen. Zou er gerust nog eens willen optreden!!! Doe zo verder!!!

-wouter surinx