De Maasgaarde

Rolstoeltoegankelijk en kindvriendelijk

Bekijk de website
Groepsaccommodatie Megen, Nederland

Beschrijving

Welkom bij de Maasgaarde
Graag verwelkomen wij u in ons volledig gerenoveerde, sfeervolle vakantieverblijf welke plaats biedt aan 10 tot 12 personen (onderverdeeld in vijf slaapkamers). De woning is rolstoeltoegankelijk en bovenal kindvriendelijk. Gelegen op een unieke plek aan de rand van Megen, een klein stadje aan de oever van de Maas.

U verblijft op een voormalig fruitbedrijf, waar u in de zomer volop kunt genieten van vers fruit. De landelijke omgeving waarin u zich bevindt en de sfeer van de gehele accommodatie zal voor een ultiem vakantiegevoel zorgen. De gastvrijheid, faciliteiten en service maken dat u zich snel thuis zult voelen. De omgeving biedt verschillende mogelijkheden om te ontspannen of juist tot het ondernemen van activiteiten.

U bent van harte welkom om een kijkje te nemen in ons recreatie- en familieverblijf. Bent u nieuwsgierig geworden? Kijk dan verder op onze site en doe alvast het vakantiegevoel op. Indien u vragen heeft over de accommodatie of de omgeving kunt u altijd contact met ons opnemen.
Bekijk de website
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image

Ervaringen van reisgenoten

Ontzettend gastvrij en zo schoon! Het leek wel of we de allereerste gasten waren zo schoon en goed onderhouden is het. We hebben een heel fijne vakantieweek gehad. De kinderen hadden genoeg te spelen ...
en mochten af en toe helpen de dieren te verzorgen of helpen pruimen plukken. Omgeving is mooi. Tuin is iets minder gesloten dan we hadden gedacht dus de jongste moesten we nog wel goed in de gaten houden dat hij niet de grote schuur in ging of stiekem het erf op ging. Maar verder geen minpunten te noemen.

-Ashra Pieters

Een schitterende locatie, veel ruimte, op en top verblijf voor max 12 man of minder + kids. Fam. Teulings, hartstikke aardig, iedereen denkt mee met je wensen... prachtige omgeving Megen aan de Maas ( ...
overkantje Tiel) dus + pont. Heel erg goed, 5 sterren locatie. Waren daar al 2 x, gewwon doen en boeken, loopt al weer storm voor 2020.....het zij ze extra gegund..!!!

-Dik van Dijk

Super leuke plek voor een familieweekend. Alles heel schoon en heel verzorgd. Voor de kinderen veel speelmogelijkheden en een heel vriendelijke beheerders.

-Bep van Leeuwen

Fantastisch huis op een mooie locatie. Echte aanrader, zeker omdat de gastvrouw en -heer heel hartelijk zijn. Goed geanticipeerd op de reden van ons verblijf als vriendengroep. Ook attent met lekkers bij ontvangst. Een echte aanrader!

-Walter Dias

Prettige en moderne groepsaccommodatie. Een vriendelijke gastvrouw en -man. Mooie omgeving, heerlijk verblijven hier!

-Jan-Jaap Mollen