Vakantie Meerlo

Vakantie kan voor iedereen

Bekijk de website
Hotel Meerlo, Nederland

Beschrijving

Aangepaste Hotelkamer

Bent u of iemand in uw gezelschap hulpbehoevend, slecht ter been of zit u in een rolstoel? Vakantie Meerlo beschikt over een luxe hotelkamer die hiervoor geheel is ingericht. Daarnaast is er voor de meerpersoons kamers een traplift, voor mensen die minder goed ter been zijn. U heeft de beschikking over de mooie tuin aan de rand van een prachtig natuurgebied. Verder is er een stalling met oplaadpunt voor uw (elektrische) fiets of scootmobiel en een gehandicaptenparkeerplaats. Voor de deur van het hotel ligt de verhoogde bushalte. U kunt gratis gebruik maken van de aanwezige hulpmiddelen. Indien u speciale hulpmiddelen of professionele hulp/verzorging nodig heeft kunt u deze via uw eigen ziektekostenverzekering de regelen en op het vakantieadres laten bezorgen.

Aangepast appartement | 2 personen

Het aangepaste appartement is een tweepersoons appartement en is luxueus en stijlvol ingericht. Het heeft een eigen, rolstoeltoegankelijke ingang aan de zijkant van het herenhuis. Daarvandaan kunt u zo de bijbehorende tuin in lopen of rijden met uw rolstoel om te genieten van een prachtig uitzicht over het Molenbeekdal. Het appartement is voorzien van een volledig ingerichte keuken, een woonkamer, het nodige sanitair en twee verstelbare boxsprings om na een lange dag heerlijk in uit te rusten. Het 2-persoons vakantieappartement van Vakantie Meerlo ligt in Noord Limburg, 8 km verwijderd van Horst en Venray, 17 km vanaf Venlo en 15 minuten rijden van airport Niederrhein. Vanaf de vakantiewoning is het 15 tot 20 minuten rijden naar de vele mooie wandelgebieden het Nationaal park Maasduinen.
Bekijk de website
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image

Ervaringen van reisgenoten

Ik ben hier met mijn zoon van 5 geweest om te overnachten en ik was zeer tevreden over deze accomodatie. Je krijgt hier alles wat je wenst. Hele gastvrije mensen die het je maar al te graag naar de zi ...
n maken. Prima ontbijt en niks is teveel gevraagd. Zou hier zeker nog eens terug gaan. Kamer die we hadden was super netjes en lekker koel. Bedankt voor het lekkere ontbijt nog en tot de volgende keer!

-Jurgen van Herpen

Niets is deze dame te veel, wat een gastvrouw, ze denken met je mee en alles kan. Accommodatie was echt heel gezellig en schoon, hele goede bedden, echt top.

-Cora Baaij-Taal

Wat een prachtige locatie! Dit is precies wat ik zocht als locatie om mensen een-op-een te coachen met de Levensschouw. Hier voel je je meteen thuis, ervaar je rust en ruimte en kun je genieten van he ...
t unieke natuurgebied waar je uren in kunt ronddwalen. Als je wilt staat het ontbijt, lunch of diner voor je klaar op de tijden dat jij dat wilt. Ik hoop er nog vaak te zijn!

-Karien Cloostermans

Het was een mooi weekend met familie, goede service, goede mooie lokatie, Fijne bedden en goed prima gastvrijheid. We hebben heerlijk genoten met z'n allen.

-Mabel Tupamahu

Kamer heel klein,te zachte matrassen,kamers visueel aantrekkelijk kwa hygiene,randjes en raamkozijn vergeten om schoon te maken geen idee wat er voor gruis op het dekbed lag in de ochtend erg lang moe ...
ten wachten op een kop koffie,mocht je zelf niet pakken ivm de coronaregels een dienblad of een trolley met de ontbijt borden e.a zaken lijkt mij zeer gewenst voor de betreffende dame in de bediening,nu bleef ze maar lopen ,zo ontstond er zeer lange wachttijd 15 aug,21 voor de gasten die wilden ontbijten Te veel geld 97,50 voor deze accomodatie,

-Tonny Kramer-Stormezand