Eria Resort - Kreta - MundoRado Reizen

10-DAAGSE VLIEGREIS - CHANIA - GRIEKENLAND - 30-06-2023

Bekijk de website
Hotel Maleme, Griekenland Stichting Het Buitenhof

Beschrijving

De 10-daagse vliegreis naar Kreta wordt op twee niveaus aangeboden:
1. Toegankelijk niveau
2. Zorg niveau met 1 op 2 begeleiding
Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op onze website.

Op het eiland Kreta, het grootste en meest zuidelijk gelegen eiland van Griekenland, gaan natuur en cultuur er op voortreffelijke wijze hand in hand. De kuststrook tussen hoofdstad Heraklion en het westelijk gelegen Malia is toeristisch gezien het meest ontwikkeld. Daarbuiten kunt u nog kennis maken met het authentieke Griekse leven waar in kleine boerendorpjes de geiten op hun gemak tussen de eeuwenoude olijfbomen scharrelen.

Maleme

Wij verblijven in het rustige dorpje Maleme, gelegen in het noordwesten van het eiland. Direct gelegen aan het fijne kiezelstrand vind je diverse vriendelijk geprijsde restaurantjes en barretjes waar de verse vis erg goed samengaat met een heerlijk, helder Mythos-biertje.

Op 2 km van ons hotel ligt Maleme beach en op 15 km afstand van ons hotel ligt een groter en tevens rolstoelvriendelijk strand. Maleme ligt aan de doorgaande weg tussen Kissamos en Chania en is daardoor een prima uitvalsbasis om een deel van het eiland te ontdekken. Voor een groot aanbod aan restaurants, winkels en uitgaansgelegenheden kunt u terecht in Chania of Platanias.

Bekijk de website
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image

MundoRado Reizen is specialist in aangepaste vakanties en organiseert begeleide groepsreizen voor reislustige mensen (vanaf 18 jaar) met een lichamelijke beperking, een mobiliteitsbeperking en/of niet-aangeboren hersenletsel.

Bekijk de website