Vakantiehuis Fabiola

Waar genieten centraal staat!

Bekijk de website
Vakantiewoning - Huis Maasmechelen, België

Beschrijving

Een vakantiecentrum met 9 accommodaties, volledig uitgerust met o.a. hooglaagbedden, douchebrancards, toiletstoelen, tilliften. Half- of volpension. De keuken houdt rekening met alle medische en religieuze diëten. Met een groot aanbod aangepaste recreatie: elektrische (rolstoel)fietsen, toegankelijk zwembad, sporthal, snoezelruimtes, een belevingshuis.
Bekijk de website
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image

Ervaringen van reisgenoten

Eten is al meerdere jaren in een dalende lijn Grootkeuken oké maar goedkope grootkeuken...? Nasty

-wouter cocquyt

We zijn er geweest voor een fiets te huren super verlopen en goede fiets niets over om op aan te merken. En we hebben een mooie fietstocht gemaakt waar we een duidelijke kaart van hen hebben gekregen.

-Yaro Vranken

We zijn er enkele jaren geleden op weekend geweest. Poort stond gewoon open waardoor deelnemers gewoon naar buiten kunnen wandelen wat niet verantwoord is. Onvriendelijk personeel. Voor corona boekten ...
we opnieuw een weekend voor 2020. Kon toen niet doorgaan. We verplaatsen het naar 2022 maar door omstandigheden zijn we genoodzaakt dit te annuleren. Na telefonisch contact te hebben was ons eerst beloofd dat we mochten annuleren en dat enkel het voorschot werd ingehouden. Nu blijkt dat er bijkomende annuleringskosten zijn terwijl er een andere regeling was om willen van de corona crisis.

-Robby Swerten

Het zwembad heeft dringend nood aan een grondige opknapbeurt 🤷🏼‍♀️ Gele tegels, smerig aanvoelend water en wanden.. Kan beter

-The One and Only

Ik er één keer per week om aquajonging te volgen. Het is een verouderd gebouw. wel vriendelijke personeel

-Marionne Merk