Kontiki Reizen | Zorgvakantie België

Kleinschalige aangepaste groepsreis

Bekijk de website
Vakantiewoning - Bungalow Maasmechelen, België Kontiki Reizen

Beschrijving

Ben je wel eens in Belgisch Limburg geweest? Dat is Limburg, maar dan niet in Nederland, het ligt naast Limburg in Nederland. Je kunt hier heel veel dingen doen zoals een mooie tuin of een historisch stadje bezoeken. Ga je mee?

We logeren in vakantiehuis Thomasbos, een prachtig huis op Vakantiepark Fabiola in Maasmechelen, België. Speciaal ontworpen met het oog op toegankelijkheid, biedt Thomasbos een warm welkom aan rolstoelgebruikers en hun gezelschap.
Vakantiepark Fabiola is helemaal toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Of het nu gaat om het verwarmde zwembad met aangepaste ingangen, het gezellige restaurant met drempelvrije toegang, of de aangepaste speeltuin voor de kleintjes, hier is aan iedereen gedacht.

Wat gaan we doen??
Wat denk je bijvoorbeeld van de Japanse tuin in Hasselt (B)? Een dagje Luik of Maastricht? Een vaartocht over Maas? Fietsen met de rolstoelfiets?

Ook op het vakantiepark is genoeg te beleven, denk bijvoorbeeld aan het volledig aangepaste zwembad met zelfs een lift bij de glijbaan, biljart/airhockey en andere spellen en veel meer. Kortom genoeg te doen, we zullen het programma zoveel als mogelijk samen met jou samenstellen.

Reisdata: 29 april t/m 3 mei 2024
Reisprijs: € 1799,- p.p.
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image

Ervaringen van reisgenoten

Namens mijn zus en haar vriend meld ik dat ze ondanks dat het weer niet zo meezat een fantastische vakantie hebben gehad.Zeker door de goede zorgen van Anneke en Theo.Ook de communicatie met Kontikie was zeer goed.

-Goverdien van Bussel

Wij waren er dit weekend en kunnen het alleen maar aanraden. Zeer aardige en gedienstige eigenaren werden op een zeer vriendelijke manier begroet en ontvangen! Het huis is erg rustig, volledig ingeric ...
ht, erg gezellig en uitnodigend, en zeer schoon!! Wij voelden ons meteen op ons gemak. De eigenaren zijn altijd behulpzaam, aardig en erg vermakelijk. We komen zeker terug en niet slechts één keer Leuke groeten uit Duitsland aan Kees/Helen

-Irina Huck

Mooi huis heel verzorgd en alle aanpassingen aanwezig.

-RIIKA Goossens

Direct contact opnemen met Kontiki Reizen

Wij bieden je de mogelijkheid om kosteloos en zonder verplichtingen in contact te komen met deze aanbieder. Wij begrijpen hoe belangrijk het voor je is om ervoor te zorgen dat alles goed geregeld is tijdens je vakantie. Laat hier je gegevens achter en kies je gewenste contactmethode.

Jouw voordelen

Direct contact met de aanbieder van de vakantie.
Je ontvangt vrijblijvende informatie zonder enige verplichtingen.
Geen bemiddelingskosten, het is volledig gratis.

"Dit was een vakantie op een fantastische plek! Met dank aan de Aangepaste Vakantie Gids."

- Stephanie van Witzenburg

Heb jij je vakantie al geboekt?

Bekijk de website