Groepsaccommodatie de Boerschop

Groepsaccommodatie in het prachtige Salland

Bekijk de website
Groepsaccommodatie Luttenberg, Nederland

Beschrijving

Een drempelvrije accommodatie in Salland, Overijssel, waar mensen met een beperking en ouderen met hun verzorgers een compleet verzorgde vakantie beleven. Lekker bereide maaltijden, geserveerd in de eetkamer, prachtige tuin en terrassen met uitzicht over het fraaie landschap.
Bekijk de website

Ervaringen van reisgenoten

Wij waren met een grote groep een weekend te gast bij De Boerschop. Een prima accommodatie voor gemêleerd gezelschap waaronder ook mindervaliden vrienden. We hadden geluk met het mooie weer waardoor ...
we lekker buiten op het grote veld veel activiteiten konden doen. Eten was helemaal in orde, er werd goed rekening gehouden met de diverse wensen. Top weekend gehad!

-Henri√ętte Houtsma

Mooi en gezellig ingericht, goede faciliteiten en lekker eten. Ook zeer fraai gelegen voor wandel- en fietstochten e.d.

-Robert-Jan Veldhuizen

Net een heerlijk familieweekend gehad bij de Boerschop. Genoeg ruimte voor iedereen, goed (en veel) sanitair. Grietje en haar man zorgden dat het ons aan niets ontbrak en hebben een fantastisch buffet ...
gemaakt, waarbij ze rekening hebben gehouden met de dingen die mijn familie wel/niet graag at. Absoluut een aanrader!

-Lina Inwonderland

Heen gaan.

-Gait Lammers

groots opgezet met veel te doen voor kinderen zoals basketbal veld, trampoline schommels. het heeft wat onderhoud nodig maar in basis voor grote groep een aanrader omdat je veel ruimte hebt samen maar ook eigen kamers en hoekjes voor beetje rust.

-Bjorn De Bruin

Een drempelvrije accommodatie in Salland

Bekijk de website