Groepsaccommodatie de Boerschop

Groepsaccommodatie in het prachtige Salland

Bekijk de website
Groepsaccommodatie Luttenberg, Nederland

Beschrijving

Een drempelvrije accommodatie in Salland, Overijssel, waar mensen met een beperking en ouderen met hun verzorgers een compleet verzorgde vakantie beleven. Lekker bereide maaltijden, geserveerd in de eetkamer, prachtige tuin en terrassen met uitzicht over het fraaie landschap.
Bekijk de website

Ervaringen van reisgenoten

Prachtige locatie en mooie wandelomgeving. We hebben heerlijk koffie gedronken en geluncht. Een echter aanrader - gastvrije mensen en gezellige ruimte voor een familiebijeenkomst.

-Jose Levelink

Schitterende locatie met goede faciliteiten en gezellige gemeenschappelijke ruimte voor een grote groepen! De gastvrije eigenaren bereiden daarnaast een heerlijk diner en ontbijt tijdens het verblijf. Een echte aanrader!

-Paul

Het ontbijt en diner waren ook prima verzorgd en lekker,een echte aanrader👍👍

-Wil Edelbroek

Wij waren met een grote groep een weekend te gast bij De Boerschop. Een prima accommodatie voor gemĂȘleerd gezelschap waaronder ook mindervaliden vrienden. We hadden geluk met het mooie weer waardoor ...
we lekker buiten op het grote veld veel activiteiten konden doen. Eten was helemaal in orde, er werd goed rekening gehouden met de diverse wensen. Top weekend gehad!

-Henriëtte Houtsma

in 1 woord: Fantastisch. Vriendelijke gastheer en gastvrouw. Goede prijs kwaliteit verhouding. Zeker aanrader.

-René Knoop

Een drempelvrije accommodatie in Salland

Bekijk de website