Allegoeds Vakanties | Winterwonderland

Geniet van een warm haardvuur, fijn gezelschap en winterse gerechten

Bekijk de website
Groepsaccommodatie Lunteren, Nederland Stichting Allegoeds

Beschrijving

De winter, een seizoen met zijn eigen charme. Zeker als de natuur verstilt en ons trakteert op bepoederde velden en glinsterende parels aan de takken. Dé tijd om knus bij de open haard te zitten, gezellig spelletjes te spelen en echte winterkost te eten. Daar kunt u op rekenen tijdens uw verblijf in Allegoeds Groepshotel Het Bosgoed.

Uiteraard gaan we er ook op uit deze seniorenvakantie. Wat dacht u van een excursie naar het prachtige IJsbeeldenfestival in Zwolle, het grootste winterevenement van Nederland! Ook in Het Bosgoed zelf is genoeg te beleven met entertainment en leuke activiteiten. Komt u ook genieten van de winter?

Allegoeds Groepshotel Het Bosgoed op de Veluwe is dé plek om er even uit te zijn. Dit sfeervolle hotel ligt middenin de bossen bij Lunteren. De keuken staat zeer goed bekend en in en om het hotel zijn veel mogelijkheden voor excursies en activiteiten. Het hotel is voorzien van de benodigde aanpassingen om u een plezierig verblijf te garanderen. In de moderne wellnessruimte geniet u van een warm bad of van de infrarood sauna. Natuurlijk staan we voor u klaar om u een handje te helpen, mocht dat nodig zijn.

Datum: za 18 feb t/m za 25 feb 2023
Allegoeds Groepshotel Het Bosgoed in Lunteren
Seniorenvakantie met begeleiding
Bekijk de website
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image

Ervaringen van reisgenoten

"Ik kan niets beters wensen, ik kom al vele jaren, altijd goed."

-Deelnemer Warme Winterdagen

"Alles is goed georganiseerd, in één woord fantastisch, volgend jaar weer!"

-Deelnemer Warme Winterdagen

"Goed verzorgd, leuke uitstapjes"

-Deelnemer Warme Winterdagen