Allegoeds Vakanties | Culinaire winterdagen

Heerlijke verwenvakantie in de koude winterperiode

Bekijk de website
Groepsaccommodatie Lunteren, Nederland Stichting Allegoeds

Beschrijving

Genieten van lekker eten? Of van een wijntje bij het haardvuur? Dan is deze seniorenvakantie echt iets voor u. U kunt elke dag genieten van een heerlijk 3-gangen diner. Ook wordt er een proeverij georganiseerd, een high tea en kunt u deelnemen aan een kookworkshop. Daarnaast kunt u een mooie winterwandeling maken in de directe omgeving of een museum bezoeken.

Allegoeds Groepshotel Het Bosgoed op de Veluwe is dé plek om er even uit te zijn. Dit sfeervolle hotel ligt middenin de bossen bij Lunteren. De keuken staat zeer goed bekend en in en om het hotel zijn veel mogelijkheden voor excursies en activiteiten. Het hotel is voorzien van de benodigde aanpassingen om u een plezierig verblijf te garanderen. In de moderne wellnessruimte geniet u van een warm bad of van de infrarood sauna. Natuurlijk staan we voor u klaar om u een handje te helpen, mocht dat nodig zijn.

Datum: za 28 jan t/m vr 3 feb 2023
Allegoeds Groepshotel Het Bosgoed in Lunteren
Seniorenvakantie met professionele zorg en begeleiding

Bekijk de website
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image

Ervaringen van reisgenoten

"Alles was even fijn, de ontmoetingen met andere mensen, de medewerkers waren allemaal even lief en behulpzaam, het eten was echt heerlijk!"

-Deelnemer Warme Winterdagen

"Een hele week verwend worden. Goed gezelschap, heerlijk eten en prima verzorging!"

-Deelnemer Warme Winterdagen

"Ik ga snel weer boeken voor volgend jaar!"

-Deelnemer Warme Winterdagen