Allegoeds Vakanties | Creatieve winterdagen

Samen creatief bezig zijn

Bekijk de website
Groepsaccommodatie Lunteren, Nederland Stichting Allegoeds

Beschrijving

Ben u graag creatief bezig en geniet u van kunst? Dan kunt u in deze vakantie uw hart ophalen in Het Bosgoed. U kunt gedurende de gehele vakantie aanschuiven aan de creatafel waar van alles voor u klaarligt. Of neem uw eigen (hand)werk mee en werk daar lekker aan verder onder het genot van een kop koffie of thee. Tijdens deze vakantie bezoeken we Het Nederlands Tegelmuseum in Otterlo. Na de rondleiding kunt u hier zelf een tegel beschilderen (entree en workshopkosten voor eigen rekening). In de avond is er vaak entertainment en kunt u onder andere samen met de andere gasten kijken naar de film ‘A girl with a pearl earring’ op groot scherm. Ook de maaltijden van de koks zijn ware kunstwerken waar u zeker van zult genieten!

Allegoeds Groepshotel Het Bosgoed op de Veluwe is dé plek om er even uit te zijn. Dit sfeervolle hotel ligt middenin de bossen bij Lunteren. De keuken staat zeer goed bekend en in en om het hotel zijn veel mogelijkheden voor excursies en activiteiten. Het hotel is voorzien van de benodigde aanpassingen om u een plezierig verblijf te garanderen. In de moderne wellnessruimte geniet u van een warm bad of van de infrarood sauna. Natuurlijk staan we voor u klaar om u een handje te helpen, mocht dat nodig zijn.

Datum: Zo 4 feb t/m za 10 feb 2024
Seniorenvakantie met begeleiding
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image

Ervaringen van reisgenoten

"Alles kan en niets moet"

-Deelnemer Warme Winterdagen

"De vrijwilligers zijn vriendelijk en behulpzaam"

-Deelnemer Warme Winterdagen

"Het eten was elke avond weer een feestje. Het toetje was altijd weer een klein schilderijtje"

-Deelnemer Warme Winterdagen

Direct contact opnemen met Stichting Allegoeds

Wij bieden je de mogelijkheid om kosteloos en zonder verplichtingen in contact te komen met deze aanbieder. Wij begrijpen hoe belangrijk het voor je is om ervoor te zorgen dat alles goed geregeld is tijdens je vakantie. Laat hier je gegevens achter en kies je gewenste contactmethode.

Jouw voordelen

Direct contact met de aanbieder van de vakantie.
Je ontvangt vrijblijvende informatie zonder enige verplichtingen.
Geen bemiddelingskosten, het is volledig gratis.

"Die eerste aangepaste vakantie met het reisbureau dat ik via dit platform heb gevonden, een vliegreis naar Tenerife, was best spannend,” vertelt Daan. “Ik had al jaren niet meer gevlogen en ging nu ook nog de eerste keer alleen op vakantie. Maar het is supergoed bevallen."

- Daan van der Toorn

"Dit was een vakantie op een fantastische plek! Met dank aan de Aangepaste Vakantie Gids."

- Stephanie van Witzenburg