Kontiki Reizen | Rondreis Baltische Staten

Duik in de cultuur van de Baltische Staten

Bekijk de website
Hotel Letland, Letland Kontiki Reizen

Beschrijving

Prachtig en nog onbekend als vakantielanden, de Baltische Staten Letland, Estland en Litouwen. Deze landen zijn prachtig en meer dan een bezoek waard, de steden staan bol van historie, hebben prachtige gebouwen en muziekvoorstellingen horen bij de cultuur van deze Baltische landen. De Baltische Staten zijn echt een verbogen Parel in Europa.

Waar logeren we?
We logeren tijdens deze vakantie in drie verschillende hotels.

Wat gaan we doen?
Als we in Vilnius, de hoofdstad van Litouwen zijn aangekomen zijn we klaar om te genieten van de prachtige cultuur van de Baltische staten. We reizen 10 dagen lang door deze nog onbekende landen met een eigen Nederlands sprekende gids.

Reisdata: 3 t/m 12 juli 2024
Reisprijs: € 3550,- p.p.
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image

Ervaringen van reisgenoten

Namens mijn zus en haar vriend meld ik dat ze ondanks dat het weer niet zo meezat een fantastische vakantie hebben gehad.Zeker door de goede zorgen van Anneke en Theo.Ook de communicatie met Kontikie was zeer goed.

-Goverdien van Bussel

Wij waren er dit weekend en kunnen het alleen maar aanraden. Zeer aardige en gedienstige eigenaren werden op een zeer vriendelijke manier begroet en ontvangen! Het huis is erg rustig, volledig ingeric ...
ht, erg gezellig en uitnodigend, en zeer schoon!! Wij voelden ons meteen op ons gemak. De eigenaren zijn altijd behulpzaam, aardig en erg vermakelijk. We komen zeker terug en niet slechts één keer Leuke groeten uit Duitsland aan Kees/Helen

-Irina Huck

Mooi huis heel verzorgd en alle aanpassingen aanwezig.

-RIIKA Goossens

Direct contact opnemen met Kontiki Reizen

Wij bieden je de mogelijkheid om kosteloos en zonder verplichtingen in contact te komen met deze aanbieder. Wij begrijpen hoe belangrijk het voor je is om ervoor te zorgen dat alles goed geregeld is tijdens je vakantie. Laat hier je gegevens achter en kies je gewenste contactmethode.

Jouw voordelen

Direct contact met de aanbieder van de vakantie.
Je ontvangt vrijblijvende informatie zonder enige verplichtingen.
Geen bemiddelingskosten, het is volledig gratis.

"Dit was een vakantie op een fantastische plek! Met dank aan de Aangepaste Vakantie Gids."

- Stephanie van Witzenburg

Ga jij mee op avontuur?

Bekijk de website