Cruise naar de Canarische Eilanden

15 daagse cruise met vertrek en aankomst in Nederland

Contact met aanbieder
Cruiseschip of vakantieschip Las Palmas de Gran Canaria, Spanje A tot Z reizen

Beschrijving

Ontdek een onvergetelijke 15-daagse reis met de MS Nieuw Statendam, vertrekkend en terugkerend in Rotterdam. Deze reis neemt je mee naar adembenemende bestemmingen, waaronder de Canarische Eilanden, Madeira, Marokko en Leixoes in Portugal.

Je vertrekt uit Rotterdam voor een ontspannen start met 3 volle dagen op zee, waar je kunt genieten van alles wat de MS Nieuw Statendam te bieden heeft. Op 24 april 2023 meren we aan in het betoverende Casablanca, Marokko. Vervolgens brengen we een bezoek aan Agadir voordat we beginnen met onze eilandhop-avonturen.

We verkennen de Spaanse Canarische Eilanden, met stops op het prachtige Lanzarote (Arrecife) en Tenerife (Santa Cruz), gevolgd door het schilderachtige Madeira (Funchal) in Portugal. Na een rustige zeedag om alles te laten bezinken, gaan we naar Leixoes op het Portugese vasteland.

Na nog twee dagen op zee om te ontspannen en te genieten van alle voorzieningen aan boord, meren we aan in Dover voordat we op 4 mei ontwaken in Rotterdam. Deze reis biedt de perfecte balans tussen ontspanning, ontdekking en plezier, en belooft onvergetelijke ervaringen op en buiten het schip.

U kunt deze cruise precies zo doen als u dat zelf wilt. Met alleen zorgmomenten indien nodig, met begeleiding op de achtergrond, gezellig dingen ondernemen met andere of als cruise only, waarbij wij alleen de juiste hut voor u boeken, maar u verder zelfstandig deze cruise maakt.

Uiteraard kunnen wij u ook helpen met het uitzoeken van rolstoeltoegankelijke excursies die bij u passen.
Voor alle vragen, neem vrijblijvend contact met ons op.
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image

Direct contact opnemen met A tot Z reizen

Wij bieden je de mogelijkheid om kosteloos en zonder verplichtingen in contact te komen met deze aanbieder. Wij begrijpen hoe belangrijk het voor je is om ervoor te zorgen dat alles goed geregeld is tijdens je vakantie. Laat hier je gegevens achter en kies je gewenste contactmethode.

Jouw voordelen

Direct contact met de aanbieder van de vakantie.
Je ontvangt vrijblijvende informatie zonder enige verplichtingen.
Geen bemiddelingskosten, het is volledig gratis.

"Dit was een vakantie op een fantastische plek! Met dank aan de Aangepaste Vakantie Gids."

- Stephanie van Witzenburg