Weekje genieten van de zon op Lanzarote

Verken dit schitterende Canarische Eiland

Bekijk de website
Vakantiewoning - Appartement Lanzarote, Spanje A tot Z reizen

Beschrijving

Lanzarote is een prachtig eiland met schitterende stranden en indrukwekkende natuurlijke gebieden, gevormd door vulkanische activiteit. Een van de meest adembenemende plekken die je daar kan bezoeken is het nationale park Timanfaya, dat de grootste van de slapende vulkanen op Lanzarote herbergt.

Tijdens de vakantie in Lanzarote, verblijven we in Nautilus Lanzarote. Een appartementencomplex in Matagorda, Puerto del Carmen, met moderne en lichte appartementen. Van de 47 beschikbare appartementen zijn er ingericht voor rolstoelgebruikers. De appartementen loggen op slechts 5 minuten loopafstand van het strand en de lange boulevard. Deze boulevard leidt naar de hoofdstad Arrecife (ongeveer 8 km afstand) en naar het historische centrum van Puerto del Carmen (ongeveer 6 km verderop).
Ga je mee lekker genieten van de zon en het prachtige eiland?

Direct contact opnemen met A tot Z reizen

Wij bieden je de mogelijkheid om kosteloos en zonder verplichtingen in contact te komen met deze aanbieder. Wij begrijpen hoe belangrijk het voor je is om ervoor te zorgen dat alles goed geregeld is tijdens je vakantie. Laat hier je gegevens achter en kies je gewenste contactmethode.

Jouw voordelen

Direct contact met de aanbieder van de vakantie.
Je ontvangt vrijblijvende informatie zonder enige verplichtingen.
Geen bemiddelingskosten, het is volledig gratis.

"Dit was een vakantie op een fantastische plek! Met dank aan de Aangepaste Vakantie Gids."

- Stephanie van Witzenburg