De Pastorie

Luxe logeren in authentieke stijl

Bekijk de website
Groepsaccommodatie Lage Mierde, Nederland

Beschrijving

De Pastorie, de voormalige woning van meneer pastoor recht tegenover de kerk, is gelegen in het lieve dorpje Lage Mierde. Een heerlijke locatie voor families, vriendengroepen of andere gezelschappen. Er zijn goede voorzieningen voor mindervaliden.

Bij de verbouwing is rekening gehouden met rolstoelgebruikers en mensen die slecht ter been zijn, zoals Personenlift naar 1e en 2e etage. Geen drempels en brede doorgangen. Aangepaste toiletten en douches. Meerdere hoog-laag bedden. Zo is het gehele pand grotendeels drempelvrij en zijn er brede doorgangen. Badkamers, toiletten en keuken zijn rolstoelvriendelijk. En ook de tuin en haar paden zijn geschikt voor minder validen.

Wat bieden wij nog meer? Opgemaakte bedden bij aankomst. Gratis wifi, met in het hele pand goed bereik door glasvezel. Bad linnen is apart te huur. Deze zomer verhuren we 8 luxe, romantische gastverblijven voor 2-4 (mindervaliden) volwassenen als Bed & Breakfast voor een kort of lang verblijf in de mooie Brabantse Kempen. Door de ligging in de bosrijke Kempen kun je vanuit de Pastorie heerlijke wandelingen of fietstochten maken.
Bekijk de website
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image

Ervaringen van reisgenoten

Met een vriendengroep van 21 personen hebben we genoten van de mooie Pastorie. Mooi uitgeruste keuken, gezellige leefruimte, ruime kamers met badkamer , alles zeer netjes en met stijl ingericht. Na ee ...
n dagje genieten in de omgeving was het dan ook heerlijk terugkeren naar onze stek in de Lage Mierde!!!

-Regine Carlier

We waren met een groep van 22 personen in De Pastorie en hebben het heel fijn gehad. We werden hartelijk ontvangen. De mooie grote woning met de vele ruime kamers, zalige bedden, grote badkamers, geze ...
llige zithoeken, praktische keuken, mogelijkheid om gezellig buiten te zitten in de tuin,...alles was voorzien. We deden mooie wandelingen, kregen een initiatie handboogschieten, bezochten het Museum Dansant (een echte aanrader), het museum van de bewogen jaren,... we reserveerden ook een menu en barbecue bij de buurman Keurslager. In één woord : AANRADER. Vele groeten. Brigitte en Rudy uit Gent.

-Brigitte DeLoof

We hebben een heel leuke herfstvakantie gespendeerd in dit prachtige vakantiehuis. De kamers zijn licht, ruim en bedden en beddengoed meer dan OK. Badkamers idem. Veel speelruimte voor de kinderen en ...
en leuke zithoek en meer dan genoeg ruimte voor onze groep van ong. 30 personen. Aangename keuken. Qua materiaal ook OK, misschien paar extra ovenschalen zou handig zijn. Hartelijke ontvangst. Ook leuke locatie en heel veel wandelmogelijkheden. We raden De Pastorie aan iedereen aan. Fam. Hoste-Bruneel en aanverwanten.

-Els Bruneel

Samen met collega's onze hei 2 daagse hier on Lage Mierde doorgebracht. Prachtige sfeervolle lokatie, mooie vergaderruimte, grote keuken en prima slaapkamers. Eten was ook zeer goed verzorgd! Alles ne ...
tjes schoon, en vriendelijke ontvangst. We komen hier graag nog eens terug.

-Liesbeth Schuilenga

Toplocatie om met een groep te logeren. Ruime, prachtige slaapkamers. Leefruimte en keuken ingericht voor grote groepen. Misschien 1 puntje. Geen cava- en bierglazen ter beschikking.

-Luc Van De Velde