De Pastorie

Luxe logeren in authentieke stijl

Bekijk de website
Groepsaccommodatie Lage Mierde, Nederland

Beschrijving

De Pastorie, de voormalige woning van meneer pastoor recht tegenover de kerk, is gelegen in het lieve dorpje Lage Mierde. Een heerlijke locatie voor families, vriendengroepen of andere gezelschappen. Er zijn goede voorzieningen voor mindervaliden.

Bij de verbouwing is rekening gehouden met rolstoelgebruikers en mensen die slecht ter been zijn, zoals Personenlift naar 1e en 2e etage. Geen drempels en brede doorgangen. Aangepaste toiletten en douches. Meerdere hoog-laag bedden. Zo is het gehele pand grotendeels drempelvrij en zijn er brede doorgangen. Badkamers, toiletten en keuken zijn rolstoelvriendelijk. En ook de tuin en haar paden zijn geschikt voor minder validen.

Wat bieden wij nog meer? Opgemaakte bedden bij aankomst. Gratis wifi, met in het hele pand goed bereik door glasvezel. Bad linnen is apart te huur. Deze zomer verhuren we 8 luxe, romantische gastverblijven voor 2-4 (mindervaliden) volwassenen als Bed & Breakfast voor een kort of lang verblijf in de mooie Brabantse Kempen. Door de ligging in de bosrijke Kempen kun je vanuit de Pastorie heerlijke wandelingen of fietstochten maken.
Bekijk de website
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image

Ervaringen van reisgenoten

We hebben een heel leuke herfstvakantie gespendeerd in dit prachtige vakantiehuis. De kamers zijn licht, ruim en bedden en beddengoed meer dan OK. Badkamers idem. Veel speelruimte voor de kinderen en ...
en leuke zithoek en meer dag genoeg ruimte voor onze groep van ong. 30 personen. Aangename keuken. Qua materiaal ook OK, misschien paar extra ovenschalen zou handig zijn. Hartelijke ontvangst. Ook leuke locatie en heel veel wandelmogelijkheden. We raden De Pastorie aan iedereen aan. Fam. Hoste-Bruneel en aanverwanten.

-Els Bruneel

Super fijne locatie voor grote groepen! Kamers zijn heel ruim en heel netjes! Fijne bedden en alles is schoon en als nieuw! We hebben ons uitstekend vermaakt en ook de kinderen hebben goed kunnen spel ...
en met de spellen, de skelter, airhockey en de pingpongtafel!

-Ronne van der Meulen

We hebben een paar heerlijke dagen gehad met onze familie in de prachtige ruime pastorie. Alles zag er heel netjes uit. We hadden prettig contact met de eigenaren. Er was veel overleg mogelijk. De kin ...
deren hebben zich goed vermaakt met de skelter en de airhockey. Kortom: fijn om op terug te kijken Fam. Baan

-Mieke Baan

Zeer ruime, stijlvolle en comfortabele groepsaccomodatie, middenin een zeer groen fietsgebied. Voldoende materiaal en plaats voor onze groep van 26 personen. Aangenaam bij slechter weer is dat er meer ...
dere zitruimtes zijn in huis, zodat de drukte zich wat kan verspreiden. Ook heel fijn is de uitstekende service en lekker eten van de slager vlakbij. Voor herhaling vatbaar !

-Griet

Wij hadden een zeer fijn verblijf in De Pastorie met onze familie. Ruim huis, proper, voldoende materiaal en goeie communicatie met de eigenaars. Wij komen ooit terug!

-Nadia Vandevoorde