De Pastorie

Luxe logeren in authentieke stijl

Bekijk de website
Groepsaccommodatie Lage Mierde, Nederland

Beschrijving

De Pastorie, de voormalige woning van meneer pastoor recht tegenover de kerk, is gelegen in het lieve dorpje Lage Mierde. Een heerlijke locatie voor families, vriendengroepen of andere gezelschappen. Er zijn goede voorzieningen voor mindervaliden.

Bij de verbouwing is rekening gehouden met rolstoelgebruikers en mensen die slecht ter been zijn, zoals Personenlift naar 1e en 2e etage. Geen drempels en brede doorgangen. Aangepaste toiletten en douches. Meerdere hoog-laag bedden. Zo is het gehele pand grotendeels drempelvrij en zijn er brede doorgangen. Badkamers, toiletten en keuken zijn rolstoelvriendelijk. En ook de tuin en haar paden zijn geschikt voor minder validen.

Wat bieden wij nog meer? Opgemaakte bedden bij aankomst. Gratis wifi, met in het hele pand goed bereik door glasvezel. Bad linnen is apart te huur. Deze zomer verhuren we 8 luxe, romantische gastverblijven voor 2-4 (mindervaliden) volwassenen als Bed & Breakfast voor een kort of lang verblijf in de mooie Brabantse Kempen. Door de ligging in de bosrijke Kempen kun je vanuit de Pastorie heerlijke wandelingen of fietstochten maken.
Bekijk de website
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image

Ervaringen van reisgenoten

De Pastorie heeft een prima sfeer. De slaapkamers zijn ruim en sfeervol, schoon en voorzien van fijne badkamers (ruim). De keuken was voorzien van alle spullen die je nodig hebt met een grote groep. W ...
e waren bij de Pastorie in april en hadden mooi weer. Ook buiten zitten is dan erg fijn in de tuin. In de omgeving vonden we voldoende om te ondernemen. Een huifkartocht vanuit Belgiƫ, lekker wandelden in de omgeving. als we nog een keer met de familie erop uit willen is de Pastorie zeker een plaats om naar terug te gaan.

-Fiona Busvandeventer

Wij waren met 16 gasten van de Zonnebloem Boekel Venhorst en 11 vrijwilligers. Wij hebben een fantastische midweek gehad in de Pastorie. 16 mensen met een lichamelijke beperking. Alle nodige aanpassin ...
gen waren aanwezig of werden uitgevoerd. Onze gasten hebben genoten en de vrijwilligers hebben fijn kunnen werken. Bedankt voor de mooie locatie en uitstekend verblijf.

-Walther van den Broek

Prachtige, met veel zorg gerestaureerde, pastorij, voorzien van alle comfort. Nette slaapkamers met goede bedden. Wij waren er met een vriendengroep van 30 personen met kinderen. Er zijn spelmogelijkh ...
eden, voor jong en oud. De omgeving is prachtig gelegen in een rustige dorpskern. Zeker een aanrader! Ook voorzien voor groepen met mensen met een (fysische) beperking.

-Johan Wijnant

We hebben met een groep van 30 familie en vrienden hartelijk genoten van ons verblijf in De Pastorie. Toplocatie en heel verzorgd...een echte aanrader. De gastvrouw en gastheer zijn zeer vriendelijk e ...
n correct. Bedankt dat we het paasweekend bij jullie mochten doorbrengen. Groetjes vanwege de paasvrienden uit het Belgische Appelterre.

-Jolien Langendries

Schoon en mooie grote bad en slaapkamers. We waren met een groep van 24 volwassenen. Genoten van ons weekend!

-Bart de Vetter