Camping en Villapark de Paardekreek - Lodge Lepelaar

Bekijk de website
Vakantiewoning - Bungalow Kortgene, Nederland

Beschrijving

Vakantie vieren aan het Veerse Meer in Zeeland? Kom genieten op de Paardekreek. Wij hebben voor iedereen wat te bieden; Een binnen- en buitenspeeltuin, een middagje vertoeven op het water of dansen en knutselen met het animatieteam. Wij hebben aangepaste vakantiewoningen voor maximaal 8 personen en een Lodge welke beide rolstoel toegankelijk zijn.
Bekijk de website
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image

Ervaringen van reisgenoten

Voor de tweede keer naar dit vakantiepark! De omgeving is super leuk en er is veel te doen. Kinderen vermaken zich uitstekend op het park. Maar deze keer iets minder tevreden. Het huisje was vies (lee ...
k niet schoongemaakt) gemeld bij de receptie maar werd niks aan gedaan. Daar betaal je dan €80 voor. De bank viel uit elkaar van ellende en ook 2 eetkamerstoelen rijp voor de sloop. De bedden liggen heerlijk. We hadden een mierenplaag maar dit is naar tevredenheid opgelost. Verder vind ik het erg bijzonder dat in vakanties het zwembad zo beperkt open is en het kampwinkeltje zelfs gesloten op woensdag!?? Info op de site klopt niet altijd met de werkelijkheid. Verder erg onhandig dat je je haren niet kan wassen na het zwemmen. Prijs kwaliteitsverhouding is toch een beetje zoek.

-Mariska van Eersel

Prima park, ons huisje week wel af van wat we verwacht hadden. Zo stond op de site dat er ook een WC boven zou zijn, maar dit was niet het geval. Ook het zwembad viel wat tegen, wat erg gericht is op kleine kinderen.

-Gijs ten Berg

Wij zijn met de eigen caravan op een plek met privé sanitair geweest op deze camping. De instap voor privé sanitair is een beetje aan de hoge kant, indien je skecht ter been bent raad ik de plek af. ...
De douche is heel fijn geregeld met aparte douchdeur, zodat niet hele hokje meteen nat is. Vloer is van fijn antislip materiaal gemaakt, tegen het uitglijden De normale douche en wc hokken zijn heel netjes. Het terras is helaas wat aan de dure kant, maar snackbar met beperkte assortiment is wel goed. Er zijn genoeg mogelijkheden voor jong en oud. Ook is er een binnen speeltuin, binnen waterspeeltuin met glijbaan. En buiten en binnenbad. In de avonduren is de camping lekker rustig. Ik kan deze camping dan ook iedereen aanraden. Alleen opletten met jonge kinderen zij kunnen zo het meer inlopen verlies ze niet uit het oog.

-Edmond van de Berg

Geweldig huis gehuurd, bijna nieuw. Alles klopte, heerlijke vakantie gehad

-Davey Van Mulken

Afgelopen week De Paardenkreek bezocht. Keurig en verzorgt park met veel groen, ruim opgezet. Mooie plekken aan het Veerse Meer voor campers en caravans. Wij hadden een stacaravan gehuurd. Alles was ...
schoon, voorzieningen prima. Echter waren de bedden dramatisch zo hard. Toen we dit bij de receptie aangaven deed ze alsof ze dit nog nooit eerder gehoord had. Dit is onvoorstelbaar. Zwembad is net vernieuwd. Niet groot, maar prima voor een paar uurtjes vermaak. Op het park zijn een goed restaurant en supermarkt aanwezig. De binnenspeeltuin is heel leuk en modern. Voor jonge kinderen is er genoeg te doen, voor kinderen ouder dan 6 wat minder.

-HK HK