VZ-Zorgvakanties | Velkommen in Kopenhagen

Kleinschalige aangepaste groepsreis

Hotel København, Denemarken Reisburo Vakantie & Zorg

Beschrijving

Kopenhagen wordt ook wel gezien als de vriendelijkste en gezelligste hoofdstad van Europa. Het veelzijdige Kopenhagen heeft voor ieder wat wils: kronkelende straatjes in de oude binnenstad, prachtige koninklijke paleizen, architectonische hoogstandjes en vergeet de beroemde zeemeermin in de haven niet. En.... op minder dan een uur rijden vindt je de prachtige achtertuin van Kopenhagen waar je je ogen uitkijkt naar de veelzijdigheid van de natuur.

Accommodatie
We verblijven in het luxueuze Scandic Kødbyen Hotel in het centrum van de stad op loopafstand van het gezellige centrum en de haven.

Uw King Superior Extra kamer beschikt over roll-in douche, badjas, assortiment badproducten, föhn, koffie/thee faciliteiten, minibar, kluis en TV.

Programma
Tijdens deze reis verkennen we de stad Kopenhagen vanuit het hotel, we bezoeken de beroemde zeemeermin en daarnaast gaan we een prachtige rondrit maken door het achterland van Kopenhagen. Kopenhagen is een prachtige stad waar je eens in je leven geweest moet zijn. Ons hotel ligt in het centrum dus we lopen gemakkelijk het indrukwekkende centrum in. We bezoeken vanzelfsprekend ook het kleurrijke Nyhavn met de gezellige kade. Je waant je hier in Curaçao op de pontjesbrug...... Rosenburg Castle met zijn prachtige tuinen in een 'must see' en hier gaan we zeker ook een bezoekje brengen. Het kasteel is deels rolstoeltoegankelijk en de tuinen zijn een lust voor het oog. Indien u wenst kunnen we een dagje naar Malmö in Zweden en hebt u bijzondere wensen spreek ze uit.

Reisdata: 3 t/m 11 juni 2022
Reisprijs: Vanaf € 3.775,-- p.p.
Bekijk de website
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image

Ervaringen van reisgenoten

De verzorging begon al eerder dan mijn reis! 10 daagse (1 tot 11 september 2021) Gran Canaria met reisbureau Vakantie en Zorg. Ik wil graag een hele positieve feetback geven over mijn ervaring van de ...
verzorging nog vóór mijn vakantie begonnen was! Tijdens de vakantie is deze altijd uitstekend. Voor mij werd, een paar weken voor de vakantie, de vakantie erg onzeker, ik zag het niet meer zitten, was erg moe en nerveus omdat ik onder andere zelf de koffer niet dicht kan krijgen. Ik heb contact opgenomen met Ingrid om de reis te annuleren en zij zei meteen "maar dit kan toch niet, dat iemand niet mee gaat om deze reden, u hoort nog van mij". Ingrid belde mij terug met het bericht dat Mieke, 1 van de begeleidsters, de morgen van vertrek naar mij toe komt om die koffer dicht te doen en zij gaat mee met de taxi die ik besproken heb naar het vliegveld. Ik heb het enorm gewaardeerd dat Ingrid meteen is gaan zoeken naar een oplossing zodat ik zonder zorgen mee heb kunnen gaan en doordat Mieke zich beschikbaar heeft gesteld om eerst naar mijn huis toe te komen om de koffer dicht te doen en deze mee te nemen naar beneden, buiten waar de taxi wachtte. Heel bijzonder! Ik wil via deze weg, Ingrid en Mieke, speciaal bedanken! Trijnie Muntinga-Harkema

-sandro speranzini

reizen voor ieder wat wils. Lekker naar de zon op Tenerife of juist iets heel anders dan anders een reis naar Kenia of IJsland. Gezellig in kleine groepjes. En wat kan er veel. Intensieve zorg bijna a ...
lles kan De prijzen zijn inclusief. Geen rekening achteraf. Alles zit er in je eten, drinken excursie. Het enige wat achteraf komt is een digitaal herrinerings boek. Leuk om nog eens na te genieten. Of familie en of vrienden te laten zien waar je geweest ben.

-linda boer

Zeer goed georganiseerde zorgvakanties, waarbij een rolstoel en zorg nooit een probleem zijn.

-Ingrid Roelofs

In de buurt kun je mooi vissen.

-Andrea Blom

Fijne winkel

-Anja Roodakker

Gaat u op zoek naar de zeemeermin?