Kirchberg - Oostenrijk - MundoRado Reizen

10-DAAGSE BUSJESREIS - KIRCHBERG - OOSTENRIJK - 16-07-2023

Bekijk de website
Hotel Kirchberg in Tirol, Oostenrijk Stichting Het Buitenhof

Beschrijving

Natuurliefhebbers opgelet! Het adembenemende Kirchberg in Oostenrijk is onze nieuwe jongerenreisbestemming, die wij aandoen met onze eigen rolstoelbusjes! Dit gezellige dorp ligt in het Brixental in Tirol, aan de voet van de Goasberg met een hoogte van 1770 meter. Vanuit hier maken we prachtige tochten over hoge bergpassen en door diepe valleien. Scherpe haarspeldbochten brengen ons naar indrukwekkende uitzichtpunten en kleine boerendorpjes.

Tijdens ons verblijf in Oostenrijk genieten we van de natuur, maar snuiven ook cultuur op. We nemen de gondel bij de Hahnenkamm naar 2000 meter, wereldberoemd om zijn jaarlijkse ski-afdaling. Ook bezoeken we de beroemde steden Innsbruck en Salzburg. In Innsbruck zien we het wereldberoemde kasteel Fürstenberg met een balkon met dak van 24-karaats goud. In Salzburg kijken we onze ogen uit naar alle monumenten in de sfeervolle Altstadt. En nu we toch in Oostenrijk zijn: wat dacht je van apfelstrudel, kaiserschmarrn of sachertorte? Die heerlijkheden kunnen we toch niet afslaan? Een vakantie waarin we Oostenrijk op haar best zien!
Bekijk de website
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image

Ervaringen van reisgenoten

"Deze vakantie in Kirchberg in Tirol was super. Met 3 ongelofelijk enthousiaste begeleid(st)ers en eigen vervoer (busjes vanwege een busreis) bleef er geen dag ''ongebruikt'', we hebben elke dag mooie en spectaculaire uitstapjes gemaakt. Een vakantie om vandaag weer te beginnen."

-Tim

"Ik heb erg genoten van de vakantie. Zowel van het land zelf (Oostenrijk), als van de begeleiding en van m'n medereizigers. Het was een leuke groep en we hebben leuke uitstapjes gemaakt. Zeker voor herhaling vatbaar!!!"

-Laura

-

MundoRado Reizen is specialist in aangepaste vakanties en organiseert begeleide groepsreizen voor reislustige mensen (vanaf 18 jaar) met een lichamelijke beperking, een mobiliteitsbeperking en/of niet-aangeboren hersenletsel.

Bekijk de website