Allgäu ART Hotel

Toegankelijkheid zonder compromis

Contact met aanbieder
Hotel Kempten (Allgäu), Duitsland Allgäu ART Hotel

Beschrijving

Seminar, familiefeest, restaurantbezoek, mini-vakantie of wellness vakantie; een zorgeloos verblijf is in dit hotel mogelijk. Op het hoogste niveau wordt met de behoeftes van gasten met visuele, auditieve of mobiele beperkingen rekening gehouden. Kortom, een omgeving waarin u zich vrij kunt bewegen en ondersteuning krijgt waar u het nodig heeft of wenst.

Het hotel beschikt over totaal 9 rolstoeltoegankelijke parkeerplaatsen. 5 daarvan liggen direct bij de ingang, 4 parkeerplaatsen vindt u in de parkeergarage. Het hotel biedt 2 liften die naast elkaar gelegen zijn. Gasten met een mobiliteitsbeperking kunnen met de shuttle van het station worden opgehaald. Een chauffeur service wordt door een externe partner aangeboden

Informatie over tours voor gasten met een mobiliteitsbeperking is aanwezig bij de receptie. Gasten met een visuele beperking kunnen op aanvraag een tour door het hotel krijgen. Er is een blindengeleidesysteem voor de liften, een tactiele plattegrond op alle etages. Handgrepen aan beide wanden. Contrastrijke verlichting en kamernummers. Automatische deuropeners.

Het hotel beschikt over in totaal 56 kamers; 12 rolstoelstoeltoegankelijke tweepersoonskamers zijn met 29m² ruim opgezet. 3 hiervan hebben ook een balkon. Ook heeft het hotel 3 rolstoeltoegankelijke familiekamers met een grootte van 44 m². Deze bestaan uit 2 slaapkamers met een studiokeuken en een gezamenlijke badkamer. Hierdoor staat het gebruik en de bewegingsvrijheid voor rolstoelgebruikers niets in de weg. De ruime familiekamers met balkon (4 m²) bestaan uit 2 aparte slaapruimtes die met een deur met elkaar zijn verbonden. Wat de inrichting betreft, hebben we nog 6 zorgbedden toegevoegd; als tweede bed in de voor rolstoelgebruikers toegankelijke tweepersoonskamers.

Wij kunnen onze lunch alleen aanbieden van maandag tot vrijdag van 12:00 - 14:00 uur.
Contact met aanbieder Bekijk de website Bed hoogte: 60cm
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image

Ervaringen van reisgenoten

Mooi hotel , mooie kamer met extra kamer voor 3 e persoon lekker ontbijt , we waren op doorreis

-Gerrit Wessels

Mooi, nieuw hotel. Goede locatie voor bezoek aan centrum Kempten (winkels en bezienswaardigheden op ongeveer 5 minuten loopafstand). Goed concept. Ruime kamer met balkon. Jammer genoeg geen uitzicht. ...
Badkamer volledig geschikt voor mindervalide, als niet-invalide is dat wel even wennen! Kwaliteit van ontbijt wisselde sterk: van zeer uitgebreid tot veel dingen vragen. De oudere dame die het "weekendontbijt" onder haar hoede had had erg beknibbeld op het assortiment: geen te persen sinasappelen, geen roerei, geen kannetje koffie maar telkens één kopje koffie, de samovar stond uit, geen margarine etc. Je moest telkens vragen en dat is niet het idee van een buffet. Het viel des te meer op omdat het onbijt de dagen ervoor wel goed georganiseerd en rijkelijk verzorgd was. Dineropties beperkt.

-CMA Timmermans

Locatie net buiten gezellig centrum, dat te voet makkelijk te bereiken is. Op veel terrassen ook in hotel grote groepen mensen te dicht bij elkaar tijdens coronapandemie. Hoezo meer besmettingen!!

-Karin van Eijk

Heel mooi hotel, alles nieuw, goed gelegen in de stad en toch rustig. Lekker ontbijt. Geen opmerkingen.

-Claire De Bruyker

Perfect net buiten centrum zeer goed ontbijt 👍🏼👍🏼👌🏼

-Dirk Tukker

Direct contact opnemen met Allgäu ART Hotel

Wij bieden je de mogelijkheid om kosteloos en zonder verplichtingen in contact te komen met deze aanbieder. Wij begrijpen hoe belangrijk het voor je is om ervoor te zorgen dat alles goed geregeld is tijdens je vakantie. Laat hier je gegevens achter en kies je gewenste contactmethode.

Jouw voordelen

Direct contact met de aanbieder van de vakantie.
Je ontvangt vrijblijvende informatie zonder enige verplichtingen.
Geen bemiddelingskosten, het is volledig gratis.

"Dit was een vakantie op een fantastische plek! Met dank aan de Aangepaste Vakantie Gids."

- Stephanie van Witzenburg