Eftelingweekend - Efteling Bosrijk

Knibbel, knabbel, knuistje. Wie gaar er mee pannenkoeken eten?

Vakantiewoning - Bungalow Kaatsheuvel, Nederland Stichting Wielewaal

Beschrijving

De Baron, De Vliegende Hollander of toch liever de Zingende Waterlelies? In februari gaan we gezellig naar de Efteling met z’n allen. Heerlijk wandelen in het Sprookjesbos om te dansen op de muziek van de paddenstoelen en te luisteren naar alle sprookjes. Of stap je liever in de waterattracties zoals de wildwaterbaan Piraña of De Vliegende Hollander? Een bezoek aan de geweldige show Raveleijn kan natuurlijk ook! Of maak een doldwaze rit in de nieuwe familieachtbaan Max & Moritz!

Een hele dag vol plezier en natuurlijk is er tijd voor een overheerlijke pannenkoek. Uiteraard logeren we in een Eftelinghuisje om in de sprookjessfeer te blijven.

Drie nachten lang logeren we op het sprookjesachtige bungalowpark van de Efteling, in aangepaste ‘Boshuysen’. Zo hebben we alle tijd om rustig een rondje te maken door het sprookjesbos, te stoppen bij het Volk van Laaf, te relaxen bij de PandaDroom en een extra rondje te maken in de Carnaval Festival. Of, als jij dat leuker vindt natuurlijk, van achtbaan naar achtbaan te racen om ze allemaal minimaal twee keer per dag te doen! Waar je ook voor kiest, er is in ieder geval nog genoeg tijd over om tussendoor op een Efteling-terrasje een drankje te drinken.

Wielewaal wil de leefwereld van mensen met een beperking vergroten, door het organiseren van vakanties, logeerweekenden en dagopvang tijdens schoolvakanties. Met onze activiteiten willen we kinderen en jong volwassenen met een beperking stimuleren in een groep erop uit te gaan.
Bij Wielewaal kan altijd meer dan je voor mogelijk houdt Wielewaal wil de leefwereld van mensen met een beperking vergroten, door het organiseren van vakanties, logeerweekenden en dagopvang tijdens schoolvakanties. Met de activiteiten van Wielewaal willen we kinderen en jong volwassenen met een beperking stimuleren in een groep erop uit te gaan, vriendschappen op te bouwen en nieuwe ervaringen op te doen. Beleef het Wielewaal gevoel! Dankzij onze vrijwilligers kan Wielewaal haar activiteiten aanbieden en zorgen voor een unieke 1 op 1 begeleiding. De vrijwilligers maken iedere dag, weekend en vakantie tot een onvergetelijke ervaring voor de deelnemers. Het Wielewaal gevoel bestaat uit vriendschap, plezier en nieuwe ervaringen voor deelnemers èn vrijwilligers. Logeerweekenden, vakantiedagopvang en vakantiesWielewaal biedt verschillende activiteiten aan. Zo organiseren we elk weekend op verschillende locaties logeerweekenden. Hier komen jongeren met verschillende beperkingen twee nachtjes slapen en plezier maken met hun Wielewaal vrienden. Vaak zijn dit vaste groepen. Tijdens de schoolvakanties is er voor kinderen van 6-18 jaar vakantiedagopvang. Overdag knutselen, spelen, sporten en geinen de kids erop los, en aan het eind van de dag kunnen ze lekker thuis in hun eigen bed slapen. Jongeren die toe zijn aan meer avontuur kunnen mee op onze groepsvakanties. Dit zijn reizen in binnen- en buitenland waarbij de deelnemers op een mooie, aangepaste locatie slapen. Het zijn verschillende activiteiten en doelgroepen, maar één ding komt terug in al onze activiteiten: heel veel plezier en energie! Maak het mee met Wielewaal
Bekijk de website
  • placeholder image