VZ-Zorgvakanties | Cultureel Thüringen

Kleinschalige aangepaste groepsreis

Hotel Hörselberg-Hainich, Duitsland Reisburo Vakantie & Zorg

Beschrijving

In het hart van Duitsland ligt Thüringen, hier komen veel invloedrijke mensen vandaan zoals de literatoren Goethe en Schiller en Martin Luther, de bekende grondlegger van het protestantisme, maar ook componist Bach was nauw verbonden met dit prachtige deel van Duitsland. Thüringen staat bol van de culturele bezienswaardigheden, maar het historische stadje Weimar spant hierin wel de kroon, wissel dat af met de adembenemende natuur en je vakantie wordt onvergetelijk.

Accommodatie
Het Schlosshotel am Hainich ligt aan de rand van het nationale park Hainich. Sinds 2011 is de Hainich een UNESCO-werelderfgoed en betoverend door zijn fascinerend en ongerept landschap. Een zeer goede uitvalsbasis om Thüringen in al zijn pracht te verkennen.

Het Schlosshotel is een drempelvrij hotel, dat mensen met en zonder handicap een ontspannen vakantie biedt. Van de 25 ruime comfortkamers zijn 18 kamers toegankelijk voor rolstoelgebruikers en kunnen op elk moment individueel verder worden uitgebreid met aanpassingen. Het uitgebreide ontbijtbuffet en de gerechten uit de regionale keuken kunnen worden genoten in de Behringer-Hainich-Stube.

Om 's avonds te ontspannen is de hotelbar klaar om de dag af te sluiten met een glas wijn of bier. In het warme seizoen biedt het schaduwrijke kasteelterras en het prachtige kasteelpark ontspanning.

Programma
Tijdens deze reis hebben we een bus tot onze beschikking en kunnen we die uitstapjes maken die u wilt. U kunt denken aan het boomkroonpad, Weimar, Zoopark Erfurt en Bad Langensalza, maar misschien hebt u wel een grote wens.

Reisdata: 8 t/m 15 oktober 2022
Reisprijs: vanaf € 1.699,-- p.p.
Bekijk de website
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image

Ervaringen van reisgenoten

De verzorging begon al eerder dan mijn reis! 10 daagse (1 tot 11 september 2021) Gran Canaria met reisbureau Vakantie en Zorg. Ik wil graag een hele positieve feetback geven over mijn ervaring van de ...
verzorging nog vóór mijn vakantie begonnen was! Tijdens de vakantie is deze altijd uitstekend. Voor mij werd, een paar weken voor de vakantie, de vakantie erg onzeker, ik zag het niet meer zitten, was erg moe en nerveus omdat ik onder andere zelf de koffer niet dicht kan krijgen. Ik heb contact opgenomen met Ingrid om de reis te annuleren en zij zei meteen "maar dit kan toch niet, dat iemand niet mee gaat om deze reden, u hoort nog van mij". Ingrid belde mij terug met het bericht dat Mieke, 1 van de begeleidsters, de morgen van vertrek naar mij toe komt om die koffer dicht te doen en zij gaat mee met de taxi die ik besproken heb naar het vliegveld. Ik heb het enorm gewaardeerd dat Ingrid meteen is gaan zoeken naar een oplossing zodat ik zonder zorgen mee heb kunnen gaan en doordat Mieke zich beschikbaar heeft gesteld om eerst naar mijn huis toe te komen om de koffer dicht te doen en deze mee te nemen naar beneden, buiten waar de taxi wachtte. Heel bijzonder! Ik wil via deze weg, Ingrid en Mieke, speciaal bedanken! Trijnie Muntinga-Harkema

-sandro speranzini

reizen voor ieder wat wils. Lekker naar de zon op Tenerife of juist iets heel anders dan anders een reis naar Kenia of IJsland. Gezellig in kleine groepjes. En wat kan er veel. Intensieve zorg bijna a ...
lles kan De prijzen zijn inclusief. Geen rekening achteraf. Alles zit er in je eten, drinken excursie. Het enige wat achteraf komt is een digitaal herrinerings boek. Leuk om nog eens na te genieten. Of familie en of vrienden te laten zien waar je geweest ben.

-linda boer

Zeer goed georganiseerde zorgvakanties, waarbij een rolstoel en zorg nooit een probleem zijn.

-Ingrid Roelofs

In de buurt kun je mooi vissen.

-Andrea Blom

Fijne winkel

-Anja Roodakker

Wat een mooie omgeving