Schuurherd / Hoeve - Landgoed de Biestheuvel

9 Groepsaccommodaties op een groen landgoed in Brabant

Bekijk de website
Groepsaccommodatie Hoogeloon, Nederland

Beschrijving

Groepsaccommodatie de Hoeve en/of de Schuurherd
Zoekt u een groepsaccommodatie in Brabant voor een weekendje weg met een zorggroep? Of wellicht een bedrijfsuitje, personeelsfeest of vakantie waarbij één of enkele gasten zorgfaciliteiten nodig hebben? Landgoed de Biestheuvel verwelkomt u graag in één van onze 9 groepsaccommodaties. De Schuurherd en de Hoeve zijn 2 afzonderlijke accommodaties die ook samen gereserveerd kunnen worden. Elke accommodatie is geschikt voor 20-24 personen verdeeld over 8 slaapkamers met elk eigen sanitair. Per accommodatie zijn er standaard 6 hoog/laagbedden aanwezig en meerdere aangepaste badkamers. Als u de accommodaties samen reserveert, openen we een tussendoor, zodat u binnendoor van de ene naar de andere accommodatie kunt lopen.

Naast de standaard faciliteiten zijn er ook diverse hulpmiddelen gratis te leen. De accommodaties zijn daarnaast volledig gelijkvloers en drempelloos. Alle groepsaccommodaties op Landgoed de Biestheuvel beschikken verder over een privétuin en voldoende parkeerplaatsen.

Maaltijdservice uit eigen keuken
In alle accommodaties is het mogelijk om zelf te koken. Hiervoor zijn de keukens standaard ingericht. Onder het motto van ‘gemak dient de mens’ kunt u echter ook gebruik maken van onze maaltijdservice. Deze service is op basis van zelfwerkzaamheid waarbij u zelf de tafel dekt en afruimt. Wij brengen de schalen met eten naar uw accommodatie en halen de legen schalen weer op. Afhankelijk van het gekozen arrangement geniet u elke dag van één of meerdere maaltijden, zoals het ontbijt, lunch en een diner, buffet of barbecue. Kiest u voor een volledig arrangement, dan kunt u ook onbeperkt genieten van een kopje koffie en/of thee. Alle maaltijden komen uit onze eigen keuken, dus als er allergieën zijn, dan houden we hier graag rekening mee.

Activiteiten
Op het 23 hectare landgoed verzorgen wij een dertigtal activiteiten, met voor ieder wat wils. Wilt u tijdens uw verblijf ook een teambuildingsmoment inbouwen, of zoekt u een ontspannende activiteit? Het kan allemaal! Informeer naar de vele mogelijkheden om uw programma samen te stellen.

Aantrekkelijke omgeving
Kiest u voor een groepsaccommodatie op Landgoed de Biestheuvel? Dan laat u uw oog vallen op een bijzonder stukje Nederland: de Kempen in Brabant. Deze regio ligt in Brabant onder de rook van Eindhoven en strekt zich uit van Tilburg tot over de Belgische grens. In de Nederlandse en Belgische Kempen snuift u historie op in oude dorpskernen met aantrekkelijke winkeltjes en markten. De prachtige natuurgebieden vormen het decor van een sportieve wandeling of fietstocht. En op de sfeervolle terrasjes geniet u met volle teugen van de Bourgondische charme. De Kempen is gastvrij voor jong en oud. Bent u met kinderen op pad? Informeer dan naar één van de vele kindvriendelijke adresjes in de regio.
Bekijk de website Ruime doorgangen
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image

Ervaringen van reisgenoten

Heerlijke middag gehad! Begonnen met een goed buffet, veel keus en erg lekker. Leuke spontane gastvrouw heeft ons goed bediend. We zaten in een mooie eigen ruimte (de goei koamer) dus heerlijk prive. ...
Daarna samen met het hele gezin oud-hollandse spellen gespeeld. Gaan we zeker nog eens over doen. Echte aanrader en helemaal niet duur.

-Leon Van Geet

Ook al zijn er meerdere accommodaties, door de afgeschermde tuin merk heb je geen last van andere mensen. Mooie en rustige omgeving met nette minigolfbaan op het terrein.

-Pietto

Leuke locatie om met vrienden een weekendje weg te gaan. Het huis was groot en fijn dat elke kamer een eigen badkamer had. Je zit in de buurt van een mooi bos waar je heerlijk kan wandelen.

-Lies

Zeer leuke plek en uitermate geschikt voor groepen. Adventure cooking is ook erg leuk om te doen!!

-Stephan Hakkie

Feest dag fantastisch geregeld, heerlijk met de XL spelen van klein tot groot bezig geweest

-Mirjan Mol