Landgoed de Biestheuvel

Bekijk de website
Groepsaccommodatie Hoogeloon, Nederland

Beschrijving

Zoekt u een groepsaccommodatie in Brabant voor een weekendje weg, bedrijfsuitje of personeelsfeest? Landgoed de Biestheuvel verwelkomt u graag in één van onze 9 luxueuze groepsaccommodaties. Zowel kleine als grote groepen voelen zich thuis op ons unieke landgoed. De grootte van de verschillende vakantiehuizen is afgestemd op groepen van 12 tot 43 personen. Onze totale capaciteit is groot genoeg voor 245 personen. Door een combinatie te maken van meerdere vakantiehuizen zijn groepen van 100 of 200 personen te eenvoudig te herbergen. Landgoed de Biestheuvel is zeer flexibel: u kunt de 9 groepsaccommodaties afzonderlijk of als één geheel huren. Voorzieningen voor mindervaliden zijn aanwezig en er is volop speelplezier voor de kleintjes. Elke groepsaccommodatie beschikt over een privétuin en voldoende parkeerplaatsen.

Aantrekkelijke omgeving
Kiest u voor een groepsaccommodatie op Landgoed de Biestheuvel? Dan laat u uw oog vallen op een bijzonder stukje Nederland: de Kempen in Brabant. Deze regio ligt in Brabant onder de rook van Eindhoven en strekt zich uit van Tilburg tot over de Belgische grens. In de Nederlandse en Belgische Kempen snuift u historie op in oude dorpskernen met aantrekkelijke winkeltjes en antiekmarkten. De prachtige natuurgebieden vormen het decor van een sportieve wandeling of fietstocht. En op de sfeervolle terrasjes geniet u met volle teugen van de Bourgondische charme. De Kempen is gastvrij voor jong en oud. Bent u met kinderen op pad? Informeer dan naar één van de vele kindvriendelijke adresjes in de regio.

Maaltijdservice uit eigen keuken
Een themafeest, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest is niet compleet zonder een hapje en een drankje. Onder het motto van ‘gemak dient de mens’ kunt u gebruikmaken van onze maaltijdservice. Deze service is op basis van zelfwerkzaamheid in de groepsaccommodatie waarin u verblijft. Afhankelijk van het gekozen arrangement geniet u elke dag van een ontbijt, lunch en 3-gangendiner. Overdag kunt u onbeperkt genieten van een kopje koffie en/of thee. Wilt u een speciaal tintje geven aan uw middag of avond? Graag bespreken we met u de extra mogelijkheden van bijvoorbeeld een wijnproeverij of hapjesbuffet.
Bekijk de website Ruime doorgangen

Ervaringen van reisgenoten

Mooie locatie, goed verzorgd. Lekker gegeten.

-chaco Lauwrier

Wij verbleven hier een weekend met ons bedrijf. Goed onderhouden kamers en terrein, vriendelijk personeel. Voldoende parkeergelegenheid. Goed georganiseerde activiteiten Catering kan beter: weinig tot ...
geen communicatie (je moet maar zien wanneer het eten klaar staat, voor de BBQ moesten wij zelf bakken maar dit werd niet gemeld dus bleven wij wachten tot ze zouden beginnen). Buffetten werden zeer traag aangevuld (elk half uur kwam er eens iemand kijken) Het eten op zich was wel in orde.

-Dominique Baert

Moet nog gaan.

-Wiel Baten

Bijzonder luxe lokatie met heel veel mogelijkheden en activiteiten op het terrein zelf

-Martin “Strom007”

Heb nu 4x met een ledenweekend van de Vereniging van Ehlers-Danlos patiënten verbleven op de Biestheuvel, de laatste keer waren we met 40 mensen in de Hoeve en de Schuurherd. Er zijn in onze groep be ...
hoorlijk wat mensen met rolstoel, maar het is allemaal fijn ruim opgezet. Op aanvraag worden hoog-laagbedden geplaatst. Dikke pluim voor de kok die op zaterdagavond ons buffet verzorgde en daarbij rekening had gehouden met een uitgebreide lijst met allergieën en intoleranties, maar desondanks voor iedereen smakelijke en uitgebreide keuze mogelijk maakte. Dat zien we vaak anders! Kortom een heel fijne locatie voor gevarieerde groepen!

-Henny Smeenk-Smale