Landgoed de Biestheuvel

9 groepsaccommodaties op een groen landgoed in Brabant

Bekijk de website
Groepsaccommodatie Hoogeloon, Nederland

Beschrijving

Groepsaccommodatie
Zoekt u een groepsaccommodatie in Brabant voor een weekendje weg, bedrijfsuitje, personeelsfeest of vakantie met een zorggroep? Landgoed de Biestheuvel verwelkomt u graag in één van onze 9 luxueuze groepsaccommodaties. Zowel kleine als grote groepen voelen zich thuis op ons unieke landgoed. De grootte van de verschillende vakantiehuizen is afgestemd op groepen van 10 tot 43 personen. Onze totale capaciteit is groot genoeg voor 245 personen. Door een combinatie te maken van meerdere vakantiehuizen zijn dus ook groepen van 100 of 200 personen te eenvoudig te herbergen.

Landgoed de Biestheuvel is zeer flexibel: u kunt de 9 groepsaccommodaties afzonderlijk of als één geheel huren. Voorzieningen voor mindervaliden zijn aanwezig en er is volop speelplezier voor de kleintjes. Elke groepsaccommodatie beschikt over een privétuin en voldoende parkeerplaatsen.

Van de 9 groepsaccommodaties zijn er verschillende aangepast voor mindervaliden. Komt u met een groep waarin één of meer personen afhankelijk zijn van aangepaste faciliteiten, laat u dan door ons informeren over de beste accommodatie!

Aantrekkelijke omgeving
Kiest u voor een groepsaccommodatie op Landgoed de Biestheuvel? Dan laat u uw oog vallen op een bijzonder stukje Nederland: de Kempen in Brabant. Deze regio ligt in Brabant onder de rook van Eindhoven en strekt zich uit van Tilburg tot over de Belgische grens. In de Nederlandse en Belgische Kempen snuift u historie op in oude dorpskernen met aantrekkelijke winkeltjes en antiekmarkten. De prachtige natuurgebieden vormen het decor van een sportieve wandeling of fietstocht. En op de sfeervolle terrasjes geniet u met volle teugen van de Bourgondische charme. De Kempen is gastvrij voor jong en oud. Bent u met kinderen op pad? Informeer dan naar één van de vele kindvriendelijke adresjes in de regio.

Maaltijdservice uit eigen keuken
Een themafeest, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest is niet compleet zonder een hapje en een drankje. Onder het motto van ‘gemak dient de mens’ kunt u gebruikmaken van onze maaltijdservice. Deze service is op basis van zelfwerkzaamheid in de groepsaccommodatie waarin u verblijft. Afhankelijk van het gekozen arrangement geniet u elke dag van een ontbijt, lunch en 3-gangendiner. Overdag kunt u onbeperkt genieten van een kopje koffie en/of thee. Wilt u een speciaal tintje geven aan uw middag of avond? Graag bespreken we met u de extra mogelijkheden van bijvoorbeeld een wijnproeverij of hapjesbuffet.

Activiteiten
Op het 23 hectare landgoed verzorgen wij een dertigtal activiteiten, met voor ieder wat wils. Wilt u tijdens uw bijeenkomst ook een teambuildingsmoment inbouwen, of zoekt u met de familie een ontspannende activiteit, het kan allemaal! Informeer naar de vele mogelijkheden om uw programma samen te stellen.
Bekijk de website Ruime doorgangen
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image

Ervaringen van reisgenoten

Geen winkels of goed voetpad. In de badkamers weinig plankjes en geen kastje, ramen kunnen moeilijk door ouderen worden geopend. Handdoekenset was erg miniem en werd niet verschoond, moest je telkens ...
kopen. Voorste kamer aan wegkant is erg gehorig, slaap je niet best. De service was opperbest en kwaliteit van eten was excellent. Gebouw op zich was prima. Rollators waren eenvoudig, moeilijk remmen inknijpen voor ouderen

-Carla Albrecht

Wij hebben ons trouwfeest bij de Biesheuvel mogen vieren en wat hebben we genoten! Mooie sfeer, uitstekende bediening en een hele fijne Brabantse gastvrijheid. De communicatie verliep prettig en er we ...
rd actief meegedacht over de beste invulling voor onze feestavond, waarin onze wensen zeker werden meegenomen. Zeker een aan te raden locatie!

-dirk janssen

Vanaf het moment dat we wat informatie wilde vragen tot aan de eindfactuur geweldig geholpen! Wij waren met een gezelschap van 20 volwassenen. Landgoed de Biestheuvel is wat ons betreft een enorme a ...
anrader. Wij hebben gekozen voor een arrangement met eten en diverse activiteiten op locatie. * Mooie, schone en volledig uitgeruste accomodatie. * Spontane en behulpzame medewerkers. * Leuke, goed georganiseerde activiteiten. * Heerlijk en ruim voldoende eten. Kortom, een geslaagd weekend!

-Annemie Valstar

TOP locatie! Wij waren hier met een zeer gevarieerd gezelschap voor een familieweekend met 32 personen en hebben uiteindelijk gekozen voor locatie de Hooiberg bij De Biestheuvel. Niet alleen de accomo ...
datie maar ook de service staat hier hoog in het vaandel: Lekker ruime kamers, goede voorzieningen ( óók voor minder mobiele gasten) en de kinderbedjes en kinderstoelen waarom we gevraagd hebben waren geen enkel probleem. Er was zelfs een rolstoel geregeld voor onze seniore gast! Bbq ( inclusief frietjes!) kun je naar je eigen lokatie laten brengen. Daarnaast wordt een zeer breed scala aan activiteiten aa geboden waardoor er altijd wel iets passende is voor je groep. Kortom: Niets anders dan lof!

-Ingrid vd M.

We hadden een aantal outdoor activiteiten hier geboekt en onder begeleiding van Jardy hebben we met zijn allen een hele leuk tijd gehad!

-Manjie