Landgoed de Biestheuvel

9 groepsaccommodaties op een groen landgoed in Brabant

Bekijk de website
Groepsaccommodatie Hoogeloon, Nederland

Beschrijving

Groepsaccommodatie
Zoekt u een groepsaccommodatie in Brabant voor een weekendje weg met een zorggroep? Of wellicht een bedrijfsuitje, personeelsfeest of vakantie waarbij één of enkele gasten zorgfaciliteiten nodig hebben? Landgoed de Biestheuvel verwelkomt u graag in één van onze 9 groepsaccommodaties. Zowel kleine als grote groepen voelen zich thuis op ons unieke landgoed. De grootte van de verschillende vakantiehuizen is afgestemd op groepen van 10 tot 43 personen. Onze totale capaciteit is groot genoeg voor 245 personen. Door een combinatie te maken van meerdere vakantiehuizen zijn dus ook groepen van 100 of 200 personen te eenvoudig te herbergen.

Landgoed de Biestheuvel is zeer flexibel: u kunt de 9 groepsaccommodaties afzonderlijk of als één geheel huren. Voorzieningen voor mindervaliden zijn aanwezig en er is volop speelplezier voor de kleintjes. Elke groepsaccommodatie beschikt over een privétuin en voldoende parkeerplaatsen.

Van de 9 groepsaccommodaties zijn er verschillende aangepast voor mindervaliden. Komt u met een groep waarin één of meer personen afhankelijk zijn van aangepaste faciliteiten, laat u dan door ons informeren over de beste accommodatie! Daarnaast zijn er ook een aantal losse hulpmiddelen, zoals liften, te leen op basis van beschikbaarheid.

Maaltijdservice uit eigen keuken
Een themafeest, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest is niet compleet zonder een hapje en een drankje. Onder het motto van ‘gemak dient de mens’ kunt u gebruikmaken van onze maaltijdservice. Deze service is op basis van zelfwerkzaamheid in de groepsaccommodatie waarin u verblijft. Afhankelijk van het gekozen arrangement geniet u elke dag van een ontbijt, lunch en 3-gangendiner. Overdag kunt u onbeperkt genieten van een kopje koffie en/of thee. Alle maaltijden komen uit onze eigen keuken, dus als er allergieën zijn, dan houden we hier graag rekening mee.

Activiteiten
Op het 23 hectare landgoed verzorgen wij een dertigtal activiteiten, met voor ieder wat wils. Wilt u tijdens uw bijeenkomst ook een teambuildingsmoment inbouwen, of zoekt u een ontspannende activiteit? Het kan allemaal! Informeer naar de vele mogelijkheden om uw programma samen te stellen.

Aantrekkelijke omgeving
Kiest u voor een groepsaccommodatie op Landgoed de Biestheuvel? Dan laat u uw oog vallen op een bijzonder stukje Nederland: de Kempen in Brabant. Deze regio ligt in Brabant onder de rook van Eindhoven en strekt zich uit van Tilburg tot over de Belgische grens. In de Nederlandse en Belgische Kempen snuift u historie op in oude dorpskernen met aantrekkelijke winkeltjes en markten. De prachtige natuurgebieden vormen het decor van een sportieve wandeling of fietstocht. En op de sfeervolle terrasjes geniet u met volle teugen van de Bourgondische charme. De Kempen is gastvrij voor jong en oud. Bent u met kinderen op pad? Informeer dan naar één van de vele kindvriendelijke adresjes in de regio.
Bekijk de website Ruime doorgangen
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image

Ervaringen van reisgenoten

Leuke locatie om met vrienden een weekendje weg te gaan. Het huis was groot en fijn dat elke kamer een eigen badkamer had. Je zit in de buurt van een mooi bos waar je heerlijk kan wandelen.

-Lies

Zeer leuke plek en uitermate geschikt voor groepen. Adventure cooking is ook erg leuk om te doen!!

-Stephan Hakkie

Optie genomen. Daar geweest en gekeken naar de kamers. Ziet er geweldig uit. Nu nog wachten tot mei volgend jaar.

-Wil van Loon

Mooie lokatie van leuke groepsuitjes ook teambuilding en ook voor grote groepen. Uistekende service en goede mooi verzorgde lunch. Veel mogelijk op locatie Beautiful location for fun group outings, t ...
eam building and also for large groups. Excellent service and a good nicely prepared lunch. Much possible on location

-mich verschuren

We hebben met een groep van 15 mensen een workshop slow cooking gedaan, rond een soort kampvuur. Erg leuk en gezellig!

-Chiel Bovenkerk