Schotland - Frisian Travel

Contact met aanbieder
Hotel Highland Council, Verenigd Koninkrijk Frisian Travel

Beschrijving

Schotland, land van sprookjesachtige kastelen, geheimzinnige meren, ruige en woeste hooglanden, steile klippen en rotsen. Maar ook schilderachtige vissersplaatsjes en levendige provinciestadjes met sfeervolle traditionele pubs waar de wereldberoemde Schotse whisky wordt geschonken.

Mystiek Schotland
Onze tocht begint in Europoort. Hier scheep je in voor de overtocht naar Engeland. Of beter gezegd, voor een minicruise met als doel de Engelse stad Hull. Je begint deze reis dus direct al goed! De eerste twee overnachtingen zijn in Dundee. Vanuit hier bezoek we de kustregio. De route voert nu verder door en om het het oostelijke deel van het Cairngorms National Park naar Inverness. Deze dag rijden we door de voor zo velen bekende Highlands. We volgen een stuk van de bekende: ‘North Coast 500 route.
Fort William staat centraal bij de tweede dag in Inverness. Je maakt een rondrit langs het mystrieuze meer van Loch Ness.
Via een prachtige route rijden we vanaf Avimore door het Cairngorms National Park. Om vervolgens via Perth naar onze laatste plaats in Schotland, te rijden, namelijk Edinburg. De hoofdstad van Schotland. Goed uitgerust en na een dagje Edinburgh vervolg je nu je reis terug naar Newcastle upon Tyne. Hierna scheep je weer in op één van de schepen van P&O Ferries voor de overtocht naar Europoort. Vandaar reis je terug naar je opstapplaats. Ongetwijfeld kijk je terug op een fantastische reis door het prachtige en veelzijdige Schotland.

Dag 1 Overtocht Europoort – Hull
Dag 2 Newcastle upon Tyne naar Dundee
Dag 3 Dundee (regio)
Dag 4 Dundee naar Inverness
Dag 5 Inverness (rondrit Highlands)
Dag 6 Inverness (rondrit richting Fort Williams)
Dag 7 Inverness – Edinburgh
Dag 8 Edinburgh (bezoek centrum Edinburgh)
Dag 9 Edinburgh naar Hull voor de overtocht naar Europoort
Dag 10 Vanuit Europoort terug naar huis

Reisdata
11 t/m 20 september 2024

  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image

Direct contact opnemen met Frisian Travel

Wij bieden je de mogelijkheid om kosteloos en zonder verplichtingen in contact te komen met deze aanbieder. Wij begrijpen hoe belangrijk het voor je is om ervoor te zorgen dat alles goed geregeld is tijdens je vakantie. Laat hier je gegevens achter en kies je gewenste contactmethode.

Jouw voordelen

Direct contact met de aanbieder van de vakantie.
Je ontvangt vrijblijvende informatie zonder enige verplichtingen.
Geen bemiddelingskosten, het is volledig gratis.

"Dit was een vakantie op een fantastische plek! Met dank aan de Aangepaste Vakantie Gids."

- Stephanie van Witzenburg